1. jan 2009 21:54
ja ja ja.
Meni pa je izdelovanje tort kot nek hobi. To je edina razlaga, ki jo domači razumejo.
Ker vsako leto kupim več kot preveč stvari, za izdelovanje tort. In kot kaže, temu še ni konec
Vsako tele ima svoje vesele
MM
1. jan 2009 21:54
ja ja ja.
Meni pa je izdelovanje tort kot nek hobi. To je edina razlaga, ki jo domači razumejo.
Ker vsako leto kupim več kot preveč stvari, za izdelovanje tort. In kot kaže, temu še ni konec
Vsako tele ima svoje vesele
MMkozamurnik
sporočila: 2311
2. jan 2009 6:08
Hvala,stana.r, mislim da zdaj razumem. Ob gledanju albumov mi je zdelo, da ne gre samo veselje do peke ampak da je to pravzaprav kar prava umetnost. Ne nazadnje :dobro kuhanje in peka to tudi je. Veliko ustvarjalnih idej tudi letos vsem ,ki je vam je to v izziv in (ali pa)veselje . kozamurnik
2. jan 2009 8:19
A spet sem jaz kriva...
jade
2. jan 2009 9:32
Ja...................
stana
5. jan 2009 14:41
Za mano je prvi poskus ustvarjanja s ticino maso.Ni izpadlo ravno tako kot sem pričakovala,a vaja dela mojstra) Se mi je pa zgodilo,da je masa na enem delu torte skoraj stekla oz.se stopila al kak naj povem?! Kaj sem naredila narobe??Ne da se mi ravno 59 strani brat,vem pa da ste že pisale o tem! Sem pa spodaj namazala z miksanimi marelicami-mamo alergika in moram ponucat tisto kar on lahko je Je to ta napaka??Aja,pa neradila sem jo en večer prej!Pri štirih otrocih pač čas ne dopušča isti dan) tatam
5. jan 2009 14:50
Po moje bi jo morala z marelicami in masleno kremo po vrhu. Naslednjič bo bolje, boš videla! Jelenckova[miska]
5. jan 2009 15:11
jade je napisal/a: |
A spet sem jaz kriva... jade |
Itak
MM
5. jan 2009 15:13
Tatam: pod tičino je treba vedno torto prelit s čokolado ali pa jo premazat z masleno kremo. Drugače se tičina topi.
lp
MM
5. jan 2009 16:23
zakaj pa se topi? femica
5. jan 2009 17:55
Ker je iz sladkorja in dodatkov. Sladkor pa se v tekočini topi. reginaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla
Lazanja v slow cookerju