19. okt 2008 19:09
Ja, trot, tele punce so zakon. Tudi sama bi manj navduševala svoje domače, če jih ne bi spoznala in našla navdiha v njihovem delu. Super so. tulka
19. okt 2008 19:09
Ja, trot, tele punce so zakon. Tudi sama bi manj navduševala svoje domače, če jih ne bi spoznala in našla navdiha v njihovem delu. Super so. tulka
19. okt 2008 21:45
Trot, čestitke za tvojo prvo torto s tičino
stana
19. okt 2008 23:06
trot: pridružujem se staninim čestitkam ! http://rina01.moj-album.com/album/7468718/
20. okt 2008 0:53
Kje jo pa lahko vidimo? Atina
20. okt 2008 19:05
Sem jo "poslala" v album, ki pa še čaka na objavo - mislim pa da bo objavljen pod imenom "moji izdelki" - prvo kar mi je padlo na misel. lp vsem. trot
20. okt 2008 19:25
trot: če pošlješ v album, je slika takoj vidna.
Če pa si slikico poslala v bazo, kot sliko k receptu, potem pa res lahko čaka na objavo.
Pa vse čestitke....
MM
21. okt 2008 19:12
Ojej, ojej... moje znanje! Hvala morska medvedka. Jaz bi pa kar čakala in čakala v nedogled z objavo slik. Nisem določila ustrezne kategorije in je zato čakalo. Sem morala malce prebrat, kaj moram storiti in sedaj mi je vendarle uspelo. Slika je objavljena. lp trot
26. okt 2008 20:58
Se mi zdi naslov teme kar primeren da se vključim... čeprav je debata že malo zašla s poti... Pred kratkim sem tudi sama delala svojo prvo poročno torto. Za dekoracijo sem uporabila ticino. Ker se nisem domislila nič boljšega sem šla ponjo v pekarno vrhnika in kupila celo vedro. Seveda mi jo je ostala kar lepa količina, ki mi sedaj dela napoto (in kot zakleto ni nobene prilike, da bi jo porabila). Ce jo katera potrebuje naj se mi oglasi, da se dogovorimo za količino, ceno, itd. pa lahko nočkozamurnik
sporočila: 2311
1. jan 2009 21:06
Mene pa zanima kako to, da je ta masa pri nas v Sloveniji tako zelo popularna( posebej pa tu,na Kulinariki?) V sosednji Italiji, Avstriji, Hrvatski,itd pa tudi drugje jo zelo malo uporabljajo,bolj marcipan. Sama sem jo sicer poizkusila, niti ni tako slaba, vendar nekako ne razumem, da nekdo samo zaradi izgleda porabi kar nekaj denarja, pa kar zahtevna izdelava je, no vsaj tako sklepam po slikah iz albuma stane.r Ali je to slovenska posebnost, kot tudi recimo velika priljubljenost kokosove moke, pa peciva s pudingi? Hvala vnaprej! kozamurnik Sporočilo je spremenil(a) kozamurnik dne 01. jan 2009 21:08:56
1. jan 2009 21:34
Kozamurnik, očitno gre za nek virus ali zasvojenost.... Mene je na primer okužila jade Kupila je tičino maso, pol je še meni dala in ko sem začela delat z njo, se mi je porajalo čedalje več idej
Vsako torto, ki jo delam, delam s srcem in dušo. S tem po eni strani zadovoljim svojo amatersko umetniško plat, po drugi stani pa so do sedaj vsi obdarovanci bili zelo veseli lepe torte, tako odrasli, kot otroci. Seveda pa so prav tako veseli tudi tistega, kar je pod tičino - dobre, domače torte, ki se ne more primerjat s kupljenimi
stana
Sporočilo je spremenil(a) stana.r dne 01. jan 2009 22:41:02Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najbolj enostavni piškoti s črto
Pizza s pršutom