17. jun 2008 17:01
Kaj pomeni 1 TL glicerina hvala! anemona
17. jun 2008 17:01
Kaj pomeni 1 TL glicerina hvala! anemona
17. jun 2008 22:12
anemona je napisal/a: |
Kaj pomeni 1 TL glicerina hvala! anemona |
18. jun 2008 6:59
Kje kupite glicerin, imam doma glukozni sirup pa bom poizkusila še sama! Hvala lep dan vsem! mperhaj
18. jun 2008 7:17
kobra 1 je napisal/a: |
http://www.youtube.com/watch?v=wOyibd6tDvo&featu Brez besed ... uni, rina, ... kobra 1 |
kobra,
ni razvidno, katero smer umetniške akademije moraš končat, da lahko narediš takega cucka.
ežoj
18. jun 2008 7:18
rina prva,
tebi čestitke za lepe torte.
ežoj
18. jun 2008 7:29
Ežoj, bo treba kar naše mojstrice vprašat. Tebi bodo prav gotovo zaupale (tega pa sem prilimala, da prežene)
kobra 1
18. jun 2008 11:15
No jst sem pa delala tičino po receptu,ki ga je napisal ežoj (500 gr. sladkor v prahu, 4 žlice želatine v prahu, 4 žlice vroče vode, 2 žlički glukoze ( ali medu ), 2 žlički rastlinskega olja, 1 žlička glicerina), vendar nisem dala glicerina. Ta masa je zelo podobna, tudi po okusu masi iz penic. Prav tako sem jo naslednji dan morala dat v mikrovalovno da se je zmehčala in sem jo lahko valjala. Po tem pa je ratala nekako trdo gumjasta in z njo nisi imel več kej počet. Rina, a tvoj fondant ostane mehek ali ga je potrebno dat v mv, da ga lahko z njim delaš? petika
18. jun 2008 12:40
mene pa zanima če katera ve ,ali kje v okolici Celja tudi prodajajo tičino maso? Meni je za Vrhniko in Škofjo Loko predaleč. Bi se pa zelo rada preizkusila v peki in izdelavi iz te mase, saj imamo v kratkem rojstne dneve in visoke obletnice lena70
18. jun 2008 12:49
petika je napisal/a: |
Rina, a tvoj fondant ostane mehek ali ga je potrebno dat v mv, da ga lahko z njim delaš? |
18. jun 2008 13:31
Lena70, pekarna Vrhnika je v Ljubljani na Brnčičevi, ne na Vrhniki . v Škofji Loki itak ni nič več, odkar mojster nima več tečajev... Potem pa še edino Rams v Mariboru...naročiš lahko tudi prek interneta, tako da ti ne bi smel biti problem. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 18. jun 2008 13:31:54Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirin kruh s semeni
Mango cheesecake brez peke