24. sep 2006 7:26
Film sem že drugič pogledala in zraven....likala. Ne morem rečt, da je pri nas podobno, se pa najdejo stvari, ki so primerrljive.
Ko sva se poročila in odšla na svoje, je bilo tega dosti, sedaj po tolikih letih pa sem ga naučila vse, samo likanja ne, haha.
Ko sem bila bolana, je vse naredil, vmes kaj vprašal, otroci pa so mu pridno pomagali. Za likanje pa sem pač plačala eni osamljeni gospe, da nam je vse polikala.
Imam pa eno sosedo, ki ima točno tak problem, pa ne ve rešitev. Evo, sem jo včeraj klicala in je gledala. Pa mi je komentirala, da ona pač ne mora štrajkati pri 4 otrocih, kjer ima najmlajši 14 let. Halo! Meni je to malo čudno, ampak sama je izbrala. Zakaj pa moža in otroke ne vpreže v delo! Pa še majhni niso več. Otroci zelo radi pomagajo, če jih veš pravilno motivirat ko so majhni. Potem z velikimi ni nobenega problema.
To pa ne pomeni, da sedaj, ko otroci dosti naredijo, jaz ležim. Daleč od tega. Ampak ko se dela, delamo vsi, ko je končano, pa skupaj uživamo v raznih aktivnostih.
Kyara