malo nenavadno vprašanje za na kulinariko, ampak glede na to, koliko ljudi jo obišče vsak dan, bom - upam - dobila kar nekaj odgovorov... z mojim sva namreč razglabljala, koliko kaj odrasli ljudje spijo čez dan...
nike
malo nenavadno vprašanje za na kulinariko, ampak glede na to, koliko ljudi jo obišče vsak dan, bom - upam - dobila kar nekaj odgovorov... z mojim sva namreč razglabljala, koliko kaj odrasli ljudje spijo čez dan...
nike
10. sep 2006 12:34
premalo he he... ne, v resnici 8 ali kaksno uro vec Mateja
10. sep 2006 12:34
Tisti ki me poznate, je brez veze da sploh kaj govorim Največ 5ur. Lep dan in veliko se smejte
10. sep 2006 12:35
V povprečju 8 ur ariella
10. sep 2006 12:41
Nisem razumela vprašanja, koliko spim čez dan ali ponoči? Bom vseeno odgovorila po moje. Ponoči malo spim, ni kaj, starost, čez dan pa sem morda v tridesetih letih spala dva do trikrat, ko sem bila bolna. Aja zdaj sem zastopila. No, ko sem bila mlada sem veliko prespala čez dan lp Anamarija
10. sep 2006 12:52
Tudi jaz v povprečju 8 ur ponoči , čez dan pa skoraj nikoli. lp alexis
10. sep 2006 13:09
Pred nosečnostjo sem spala nekje 7 ur na dan. Sedaj ko sem pa noseča (in si, glede na to, da sem doma, lahko privoščim) pa moje telo in malček(ica) zahtevata več ...to je nekje 10-11 ur na dan. LP katjushka
10. sep 2006 13:15
Jaz spim v povprečju 7 ur ponoči, čez dan nikoli. Me pa zanima, če ima kdo izkušnje s tem, če se da natrenirati, da bi telo potrebovalo manj spanja?! Meni ne uspe, če spim par noči zaporedoma po 5 ali 6 ur, me naslednji večer vrže ob devetih in spim do jutra... Si pa zelo želim, da bi potrebovala manj spanja...seveda ne na račun kave in red bulla... jasna
10. sep 2006 13:26
ponoči 7-8 ur, čez dan skoraj nikol, ob vikendih prinesem not kar zmanjka čez teden LP Drejček
10. sep 2006 13:31
Čez dan ne spim nikoli, zvečer pa od pol noči do 6-7h (s tem, da zaradi dojenčka vstanem čez noč vsaj 1x.) monro
10. sep 2006 13:59
Čez dan ne spim mič,ponoči pa premalo!Tam nekje od šest do sedem ur. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cvetačna juha s popečenim kruhom
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton