10. sep 2006 21:41
ežoj, najbrž imaš kar prav, tisto, glede skrajšanja spanca na račun časa za jogo, hehe :) - namreč, tisti prijatelj pravi, da meditira ravno v jutranjih urah, pred službo, v urah, ko je prej najbrž spal... ampak glede na to, da pravi, da ima od takrat tekom dneva veliko več energije in da je meditiranje prioriteta spancu, to niti ni tako slabo ane...
jaz že sto let govorim, da se moram začet malo posvečat temu, pa mi nikoli ne rata... kar ne najdem časa za to... upam, da bo kdaj drugače!
kar se pa likanja tiče - se absolutno strinjam!!! tut jaz likam le tisto, kar je nujno potrebno... sedaj je tega likanja sicer malo več, saj imam še dva meseca ne staro punčko, tako da so plenice nonstop na sporedu, drugače pa moj likalnik bolj počiva kot ne hehe
tut drugač, mi ful pomen, da mam pospravlen, ampak nič ne pretiravam, niti slučajno se mi ne da cele dneve sam pucat neki - tko k moj fant pravi za svojo mamo... da je vedno nonstop sam pucala, valda je potem vedno vse tiptop pospravleno, nikjer kosme prahu - kar je sicer lepo, ampak na račun tega tut pravi, da se ne spominja, da bi se kdaj igrala z njim, ko je bil majhen...
(da ne bo pomote, drugač je moja bodoča tašča super, super ženska)
no, ampak zdaj sem malo zašla iz teme :)
nike