11. sep 2006 1:39
Punce res ne morem, da se nebi vpisu v tole temo. Sem že vnaprej pripravljen, da me boste zopet "takole po jezikih nosle". Sedaj pa ene že res blebetate. Res nisem strokovnjak za maščobe in ne vem kaj še vse, znam pa vsaj brati, kar napišete. Se opravičujem - ne vse: Tudi toliko ne premislite, da nebi v istem postu ali celo v istem stavku po stvari na začetku kritizirale, na koncu pa isto stvar hvalile. Naj nevbedem za primer, nekako takole piše nekaj postov nazaj. "svinjske masti skora nikoli ne uporabljam, ko mi pa mami da kak kozarec masti in ocvirkov, je pa krompir z ocvirki božanski ali pa jajčka z ocvirki...." ali pa "ker sem vegetarianka ne jem svinske masti in ocvirkov, ko pa še nisemm bila, je pa bil krompir ali fižol z ocvirki.... " itd. Pa dejte se že mal zresnt in ne v temo brcat - bi rekel po domače. So pač jedi, ki brez svinjske masti ali ocvirkov enostavno niso okusne, če pa kdo tega ne je, mu je lahko pa pošteno žal, ker naseda vsem pametnim nasvetom o zdravih umetnih maščobah. LP Vsem, pa če jete svinjsko maščobo ali ne. Matjaž