30. avg 2006 8:44
Prebava je res zelo pomembna stvar. Vidim, da so ti pravilno svetovali glede suhih sliv, fig, jogurta. Poskusi tudi ti. Je pa res, da enih jogurt bolj zapira kot odpira. Jaz bi ti svetovala, če bi ti namesto vode popila kakšen zeliščni čaj, samo sedaj ti na pamet ne znam povedat. Čaji delujejo počasi ma učinkovito. Voda je dobra, vendar samo spira, medtem ko zeliščni čaji še nekaj dobrega pustijo, ti prečistijo vse notranje organe in še bolje se boš počutila. Naj povem primer kako je moja prijateljica dokazala kaj pomeni pitje koprivnega čaja. Ko je šla na operacijo je imela tako nizek hemoglobin, da je niso hoteli operirati. No potem je začela piti koprivni čaj in po enem mesecu in pol si je dvignil hemoglobin tako visoko, da se je sama sebi začudila. Vem, da je dober rman, ognjič, kopriva in še švedske kapljice-te so super stvar. Niso samo za prebavo, moj oče jih jemlje že 7 let, imel je raka na debelem črevesu in se zdravi samo z zeliščnimi čaji. Kapljice ti po dolgotrajnem jemanju tako fino uredijo prebavo da to ni res. Mojim znankam sem to svetovala (niso šle po cel teden na potrebo-groza) in je preverjeno odlično. Še kaj več si, ne samo o tem, preberi v knjigi Marie Treben Zdravje iz božje lekarne in tam boš dobila veliko dobrega. Zelišča lahko kupiš tudi v lekarni-ti jih pripravijo sveže. Pri zeliščih moraš biti vztrajen, pripravljen na vsakodnevno pripravo čaja, najboljše da si kupiš grelnik vode in termus, zjutraj ali pa zvečer si skuhaš čaj, ga daš v termus in čez dan mlačnega popivaš. Trud in volja se poplača, vse zgolj delaš za svoje zdravje. kažotk