11. okt 2006 10:30
uharica, pravijo, da je 30 minut na dan ravno prav za vzdrževanje kondicije... Loni Makaroni
11. okt 2006 10:30
uharica, pravijo, da je 30 minut na dan ravno prav za vzdrževanje kondicije... Loni Makaroni
11. okt 2006 11:22
Potem imam super kondicijo, vsak dan namreč prerolam ali prekolesarim 9 km, kar znese še več kot 30 min, cca 40 min kolesarjenja ali 50 min rolanja. Sicer pa hodim plavat:) Punce, ki ne marate teči, ali pa vam je to zdravnik prepovedal zaradi sklepov, naši bazeni so res čisti, ker imamo zakone, ki smo jih prevzeli po nemških zakonih, vendar brez njihovih izjem, tako da imamo najbolj čiste bazene, kar si jih predstavljaš:) Letne karte se splačajo, lahko pa greste v kak klub, se še bolj splača... Pa verjetno bom šla spet še na kak ples, verjetno jazz balet, pa mogoče še na standardne in la s svojim ljubim:) Je celo sam rekel - opa! Veri
12. okt 2006 8:12
Bljak bazeni! Saj jaz tudi grem, samo res ne smem razmišljat o tem, da sem v veliki kadi s tridesetimi drugimi ljudmi, ki jim vsem po malem letijo v vodo lasje, delci kože, da se kdo tudi polula ... Saj nočem antipropagande delat, pa kot pravim, tudi sama grem na plavanaje, samo ... smrketa
16. okt 2006 9:51
Evo, po enem tednu laufanja zvečer sem šla včeraj zjutraj, pa sem ugotovila, da se mi skozi jutranjo meglo in temo ne da laufat, sploh nimam veselja, zvečer je pa prav fajn, zdaj sem si kupila še lučko, pa gre tudi po kolovozih. Še rose ni... Raje skozi temo kot skozi meglo. Konec moje jutranje odvisnosti. Loni Makaroni
17. okt 2006 8:04
Lansko leto sem pozimi plavala v kranjskem bazenu,ko je bil sine na plavalnem tečaju.Ko sem prišla smo imeli skoraj polovico bazena rekreativci,ko pa sem odhajala je bila od nas samo še ena proga,zraven so pa plavali tisti,ki imajo plavanje,ki trenirajo vaterpolo,precej žalostno.Tako me je vse minilo.Letos pa sin zopet obiskuje plavalno šolo,jaz grem pa tečt.Moram se pa pohvalit,da se mi že pozna,sem manj zadihana,pa hlače gredo lažje gor...Program sem si zadnjič sprintala in danes ga posredujem že drugi sodelavkipa lep jesenski pozdrav... andreja č.
19. okt 2006 13:44
Kje ste, tekači? Me zanima, če kdo teče po tem programu, ki je bil objavljen na začetku teme. Kako gre?? Jaz sem bila v prvih tednih kar pridna, potem pa ... Dajte se malo pofočkat! Za motivacijo meni in menim podobnim. smrketa
19. okt 2006 14:09
Sem na prisilnem počivanju že od nedelje, vprašajte moje levo koleno, kaj se gre . Danes grem probat, če bo šlo. Loni Makaroni
19. okt 2006 14:17
Jaz sem mislila, da bo zlaufalo, pa ni. Če sem čist iskrena tudi probala nisem. Sem se pa prijavila na aerobiko in mi je super. Komaj čakam danes, da spet grem. alexis
19. okt 2006 15:19
Meni še vedno nagajajo kolena ampak tečem naprej,sem naročena pri kirurgu na Jesenicah za pregled,ker je rekel moj zdravnik,da se mu čudno zdi,da bi imela že sedaj pri teh letih obrabo,pretečem že kar precej, sem zelo ponosna nase in se tudi pohvalim,kjer se lahkoLoni želim ti čimprejšnje okrevanje andreja č.
11. nov 2006 14:29
Tiste, ki tečete - kaj se oblečete za tek sedaj ko je že bolj mrzlo? Koliko plasti? Ve katera kje bi se dalo dobiti oziroma kupiti tekaško vetrovko za ženske? Kjerkoli sem jo iskala do sedaj so imeli samo velike številke, jaz pa sem bolj drobna. Lp in veliko veselja s tekom. mojaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova rolada
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci