28. feb 2008 18:00
Pa za spremembo namesto vicev verzi: Učitelji so slike, slike pa je treba obesiti. Šola je sladkor, mi smo pa diabetiki. Najino prijateljstvo je veliko - ko ti jočeš jaz jočem. Ko se ti smejiš se jaz smejim. Ko ti skočiš skozi okno jaz pogledam in se še naprej smejim! Ni na svetu ga junaka, ki ne lula kadar kaka! Z alkoholom je začel dobro travco rad je mel z LSD-jem nadaljeval s heroinom je končal dope ga je kot use druge peljal na dno scenske struge zdaj napis je izklesan: tu počiva narkoman! Ta inteligenca ... ta lep nasmeh ... ta super postavca ... te očarljive oči .... ah dovolj o meni, kako si kaj ti? Zobna proteza se mi je zlomila, železni kavelj na roki mi rjavi, lesena noga mi trohni, lasje iz lasulje mi izpadajo...oh, kako sem popoln! Pošlji mi svojo fotografijo prosim. Zbiram fotografije naravnih katastrof. Lepe pozdrave iz širne daljave, vreme je jasno, imamo se krasno, fina je družba, v grmovju je gužva, pa oprosti pisavi, z nekom sem na travi! (mišljeno kajenje marihuane seveda ) 60% veš da si mi všeč, 70% veš da si te želim, 80% veš da te imam rad, 90% veš da sanjam o tebi, 100% veš da se zezam!!!!! Ob misli nate se mi trgajo gate, zdaj ne morem več misliti nate, ker imam le še ene gate! Hehe. Lep pozdrav iz širnih planjav, ***amy***