14. maj 2010 18:53
Došao Mujo na stanicu i traži: - Daj mi povratnu kartu. - Dokle? - Pa do ovde, šta misliš! ________________________________ Mujo veli Hasi: - ima u Frankfurtu jedan restoran, jedeš i piješ besplatno, a za seks još dobiješ 100 maraka. - Ma, ko ti je to rekao? - Moja Fata. ________________________________ Nagovara Mujo Fatu da se obrije "dole". - Ih, budale! Pa da mi se celo selo smeje! ________________________________ Pita policajac vozača: - Šta imate od zimske opreme?. Vozač: - Duge gaće. _______________________________ Zavod za zapošljavanje. -Tražim posao. Referent: - Evo: 5000 evra neto, 3 meseca godišnjeg, službeni auto, rad od 10 do 15. - Zezate??? - A ko je prvi počeo? -------------------------------------------- Ide plavuša ulicom i liže sladoled. Vidi nju druga plavuša pa je upita: - Gde si kupila vežbanku? ---------------------------------------------- Vratio se Mujo iz Njemacke pa prica seljanima: - Bio sam i u jednoj trgovini, zove se sex-shop. Tamo se svasta prodaje. Ima cak i zena na napuhavanje! - A ima li i muskaraca na napuhavanje? - pita Fata. - Posteno govoreci, nisam vidio cijelog muskarca, ali ima rezervnih dijelova koliko i kakvih zelis... angie