28. avg 2006 16:14
Kak sem vam favš!! Ko ste že nazaj! No, jz grem šele 21 septembra. Escada hvala za izčrpne informacije. Za hotel mi je pa že tud en iz enga potovalnega foruma povedal da ni najboljši. vanya
28. avg 2006 16:14
Kak sem vam favš!! Ko ste že nazaj! No, jz grem šele 21 septembra. Escada hvala za izčrpne informacije. Za hotel mi je pa že tud en iz enga potovalnega foruma povedal da ni najboljši. vanya
28. avg 2006 17:07
Ko je nekdo omenjal, da je le na Rodosu voda pitna ... jaz sem na Kosu parkrat pila navadno vodo pa nisem imela nobenih težav, tako da mi v bistvu sploh ne bi bilo treba kupovati ustekleničene vode. No ja, ziher je ziher. Sicer pa sem spila veliko veliko pom. soka z ledom in nisem imela nobenih težav. Pa da ne boste mislili, da sem čisti flegmatik: na Djerbi sem si še zobe umivala z ustekleničeno vodo, surove zelenjave se nisem niti dotaknila, prav tako ne sadja (razen opuncij in datljev). Samo toliko, v vednost, da sem sicer zelo "pazljiva".
28. avg 2006 22:56
Vanja....verjetno sem to bil jaz....pustila si mi mail...poslal sem ti na ta isti mail slikice , velikooooo slikic, toda vse sem dobil nazaj kot napako...žal ( ali pa si jih mogoče le vseeno dobila)...si postavila isto vprašanje na travel.over.net?? escada
29. avg 2006 10:21
Jap to sem bila pa jaz! Kako je majhen svet,a? Dobila vse slike! Sva jih s fantom vse prečekirala in bila navdušena. Čeprav vse tisto namakanje najbrž ni bilo najbolj zabavno kaj? vanya
29. avg 2006 10:41
He he....to pa res ne! Zato in še masičesa drugega ti tega hotela res ne priporočam.. Uživajta z polno paro...otok je res fenomenalen.... Uf...vama zavidam veš... escada
29. avg 2006 12:42
No bom pa še jaz podala nekaj spominov... V petek sva se vrnila iz dopustovanja v Grčiji, na otoku Santorini. Potovala sva z agencijo Kompas in nimava nikakršnih pritožb glede organizacije. Vodička je bila super, vse je bilo dobro zorganizirano. Bivala sva v mestecu Kamari, kjer imajo kilometerske plaže, so peščene ali prodnate, vse so črne (posledica vulkana) in res čisto morje. Nastanjena sva bila v hotelu Armonija, sobe manjše a lepo urejene, s klimo, Tv in hladilnikom, pa seveda balkon. Imela sva 50 metrov do plaže in prav tako do promenade. Imela sva le nočitev z zajtrkom in nama je zadostovalo, zvečer sva pa šla ven jest, saj je fant velik gurman in je hotel sprobati vse njihove zadeve. Sama sem zelo občutljiva, me hitro kaj zvije, pa moram reči da nisem imela nobenih težav s prebavo. Pila sva uspekleničeno vodo. Za zajtrk, ki je bil samopostrežen sva imela na razpolago: kruh, prepečenec, piškote, rogljičke, nutelo, marmelado, maslo, jajca, sir, šunko, čaj, sok, kavo, vročo čokolado, breskvov kompot. Bila sva zelo zadovoljna, saj sva pričakovala bolj skromno. Hotel je družinski, kot večina, ima tudi bazen in je zelo čist. Ga toplo priporočava, če se bo kdo odločal za ta kraj. Vreme sva imela noro, 38-42 stopinj, tam je zrak suh in lažje prenašaš vročino. Je pa fino če piha, tako je vročino še lažje prenašati. Splača se ogledati vulkan, kaldero, mesteco OIA, kjer je kao najlepši sončni zahod. No tako nekaj vtisov sem pustila, upam da bodo komu v pomoč pri odločanju. No midva bova definitivno spet letovala v Grčiji. Imam pa eno vprašanje. Kaj pa na otok Kos je že kdo šel, kakšne imate izkušnje? biba
29. avg 2006 20:41
biba sama sem bila tudi na otoku Santorini in še se bom vrnila tja
18. sep 2006 9:05
Malo zastarelo še... pa vseeno upam, da se kdo spomni. Kakšen je hotel C kategorije v Grčiji (otok Samos, hotel Sama... glede na to, da je manjši, družinski hotel, predvidevam, da zna biti udoben za bivanje, naši pa so mu dali dve zvezdici?) Hvala za kakršenkoli odziv ;) LP KetyP
18. sep 2006 12:31
Mi smo bili letos prvič v Grčiji in sicer na otoku Zakynthos. Bilo mi je zelo všeč. Otok še ni skomercializiran in na razpolago imaš kar nekaj lepih kotičkov in plaže od mivke, do peščene in skalnate. Mi smo bili v hotelu s tremi zvezdicami in pol. Oprema je bila malo starejša, drugače pa je bilo lepo in čisto, tako, da se mi zdi tudi po pričevanju drugih hotel z dvema zvezdicama kar malo. No, mogoče se motim. Hrana je bila zelo okusna, imeli pa smo all inclusive. Splača se vzeti rent a car, saj so organizirani izleti veliko dražji, v samem hotelu pa pač ne vidiš kaj dosti. Pazi tudi na to, koliko je hotel oddaljen od plaže. Pri nas so nekateri, ki so letovali v istem času kot mi živeli v samem središču mesta in niso iz hotela niti videli morja. Zame pač pomeni iti na morje, da se koplješ v morju in ne v bazenu s sladko vodo. LP naja1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrte brizgane palčke (churros)
Galette z zelenjavo