1. avg 2006 15:06
Intelekta ima kar nekaj ponudb. Je ena izmed opcij. Kažipot ima pa čudno stran ker nikamor ne prideš. vanya
1. avg 2006 15:06
Intelekta ima kar nekaj ponudb. Je ena izmed opcij. Kažipot ima pa čudno stran ker nikamor ne prideš. vanya
1. avg 2006 15:20
http://www.odklop.com/samos.php Tukaj imaš last minute variante, samo je iz Munchena. Lahko greš z vlakom. Suzi
1. avg 2006 15:21
Bili smo z Intelekto, ker ima kar ugodne pogoje za otroke: večkrat ima en otrok do 14 leta zastonj, eden pa 50/40/30% popust. Pri Kompasu, kolikor sem gledala, ima včasih samo otrok do 6 leta zastonj, mi pa smo že šli mimo. Vanya, saj ti nisem mislila priporočiti našega hotela; če bi bila jaz študent, bi iskala tudi kako bolj poceni varianto. Samo povedati sem hotela, da je z manj denarja (ponavadi) tudi manj muzike, torej slabša ponudba hrane, ... v hotelu. In pa želela sem izraziti svoje navdušenje nad tem otokom. Čeprav pravijo, da je tudi Lesbos podobno prijeten. Sporočilo je spremenil(a) katica dne 01. avg 2006 15:23:25
1. avg 2006 18:15
Mi smo pa bili v Rodosu na Rodosu - lani. Cene so kar zasoljene in zato greva letos raje v Turčijo, ki je dosti cenejša. Kot so ostale zapisale, se jesti splača v kakih tavernah in njihovih kioskih, stanovati pa v kakem cenejšem hotelu. Za prespati je dobro, ker itak ne greš tja spat, ampak verjetno malo se potepat in kaj videt. Bili pa smo s Putro v zelo solidnem hoteli s ***,imeli pa smo nočitev z zajtrkom, 65000 po osebi + letališka taksa. Ti prej dobro preveri cene, tavarovanja, letališke takse... Ker če letiš z Olimpiakosom ni ista cena, kot če z Adrio ali pa Avstrija Airline. Kyara
1. avg 2006 18:58
grški otoki sozakon! sem bila že večkrat, na rodusu trikrat. poceni nastanitev, prijazni domačini in ugodne cene v marketih (EU) in resravracijah.je pa res, da moraš obvezno vzeti rentacar ali motor in se vsak dan odpraviš na raziskovanje po otoku. ješ v gostilnicah in se namakaš v morju vedno na drugi plaži. v tem primeru ne rabiš ne vem kako dobrega hotela, saj ga rabiš samo čez noč (klima je pri meni zaželjena). pa še to- na začetku septembra se lahko pridružiš domačinom pri trganju grozdja, ki je takrat najbolj sladko... 01061972
1. avg 2006 21:12
Vsem lepa hvala za nasvete. Zdej grema s fantom prvič sama na take bolj oddaljene počitnice pa sma še bolj bosa. Počakala bova na last minute ponudbe potem boma pa videla. Če ne drugam potem bova šla na Krf, ker je še najcenejši. Mal nama preveč hodijo tiste letališke takse. Ker npr. na Samos z ladjo verjetno ne gre ker je predaleč, z letalom je pa že itak dražje pa še na tisto takso moreš mislat. No, hvala vam še enkrat! vanya
1. avg 2006 21:27
vanya, jaz sem v isti situaciji kot ti. S fantom se odpravljava v Grčijo - prvič sama na morje v bolj ali manj oddaljen kraj. Njegova mami dela na turistični agenciji in nama je še vedno do zdaj rezervirala super počitnice. Midva bi šla nekje 20. avgusta, ker ima fant septembra še izpite. Grčija je sicer trenutno ful zasedena, ampak vseeno jutri izvem kakšne so kaj ponudbe za konec meseca, pa ti javim, če te še slučajno zanima. Najboljša je seveda varianta "All Inclusive" - boljši hotel, jedače in pijače, rekreacija, kolko te je volja, fitnessi zastonj... ampak mislim, da ne vidva ne midva kot študentska populacija nimamo 200.000 SIT za počitnice. Držimo pesti, da se bo našlo kaj ugodnega in dobrega. Aja, glede agencije Kažipot - ti je ne priporočam, ker je baje bilo veliko primerov, da so kradli gostom v njihovih hotelih na Krfu (se mi zdi, da je bil Krf). Klea
1. avg 2006 21:47
Midva šla z agencijo travel point pred dvemi leti in sicer na Krf(aharavi). Sicer je bilo Maja, last minit varijanta- 29.000,00 ladja-ladja(palubna potnika), ker je preveč pihalo sva vzela kabino(pravijo da je ceneje, če vzameš kabino direkt na ladji), nočitev z zajtrkom- krasen hotelček na plaži(lastnika prijazna). Midva doplačala še za avto, prevozila cel otok. Jaz osebno priporočam Krf, je med najbolj zelenimi otoki. Pozdravček, Barbara
2. avg 2006 8:15
Ja itak Klea!! Midva bova šla sicer po izpitih ( nisem bla pridna v juniju) :(, torej v drugi polovici septembra, sam se že zdej tak veselim pa načrtujem pa vse skupi, da se mi sploh ne ljubi k knjigam vsest. A bi se mogoče njegova mami spomnala kake so ble kej cene za Samos izven sezone lani? Tega otoka ne morem prebolet, sem vidla slike, pa samo hvalo čula o njem tako, da če letos ne bo zneslo, enkrat 100% grem. Ja tisto all inclusive pa... Mogoče ko bom velika in bogata vanya Sporočilo je spremenil(a) vanya dne 02. avg 2006 08:18:32
2. avg 2006 8:19
Tudi jaz ne morem ostati brez komentarja. Letos sem obiskala Grčijo že tretjič. Prvič leta 2000 na Kreti in Santoriniju, čez tri leta Krf, letos pa Lefkada. In vsakič je bilo dražje. Ko smo se pogovarjali z domačini so vsi tarnali čez uvedbo €, kako so izgubili veliko turistov,... Sploh pa letos. Sedaj ko sem prebrala vse gornje komentarje lahko dodam, da hrana v trgovinah niti ni tako poceni, najcenejša je res hitra hrana (gyros, souvlaki,...), med tem ko se v gostilni vrtijo cene nekje od 5€ naprej. Letos smo šli s trajektom v obe smeri. Rezerviranih nismo imeli nobenih prenočišč in z iskanjem le-teh res nismo imeli težav. Nekje od 30 - 35€ za 3 osebe. Mogoče je pametno pogledati še kakšne druge variante. Poznam prijatelje, ki so šli prejšnji teden na Rodos z letalom iz Munchna - za dve osebi sta dala cca. 35.000 SIT. lpKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burger s Kraljevo fit štručko
Jugoslovenka