3. avg 2006 18:34
Je že kaj novega o kužkih?Jih bodo končno rešili? Sem tako radovedna, da je joj. Pesti pa še vedno držimo vsi z mačkom vred. LP! fakin712
3. avg 2006 18:34
Je že kaj novega o kužkih?Jih bodo končno rešili? Sem tako radovedna, da je joj. Pesti pa še vedno držimo vsi z mačkom vred. LP! fakin712
3. avg 2006 21:34
Bo za vikend kej akcije? katti
7. avg 2006 8:49
Zelo me zanima kaj je zdaj s kužkoma, ko smo toliko pesti držali? LP! fakin712
7. avg 2006 12:56
Ena gospa se je zanimala za njih, pa kadarkoli smo zmenjeni potem ne dviga telefona. tko da jima slabo kaze :( pač probal smo, več pa ne mormo narest Hvala vsem Aki
7. avg 2006 13:50
Ko smo iskali muco za Bobija, je nekdo zapisal: UPANJE NIKOLI NE UMRE. In to drži kot pribito. Preverjeno. Zdaj, ko bo konec dopustov, bo morda lažje.... Pozdravček! Vrana
7. avg 2006 15:51
Škoda, pa tako sem se veselila, da jima bo uspelo. Morda bo po dopustih bolje. LP! fakin712
7. avg 2006 16:00
Joooj, kak me to razjezi!!! Najprej ljudje rečejo neki, pol pa se kr skrijejo nekam, pa jih kličeš, pa jih ni, ko bi se vdrli v zemljo!!! Mam cel kup podobnih izkušenj. Pa tudi, ko sva s fantom iskala muco, sma našla že februarja na netu take lepe muce, sam je lastnik reku, da so na žalost vse oddane, da pridejo po njih že naslednji vikend, In kaj se je zgodilo potem? Taisti lastnik me kliče čez 2 meseca, če bi še vedno imela kakšno muco, ker ljudje po 2 niso prišli!!! Sam midva je nisma mogla vzet, ker sva našla že drugo. Eni so pa res,...flegma. Jelenckova
8. avg 2006 9:34
Vsebinsko se da tole rešiti na tri načine (ker novega lastnika evidentno ni): - formalni: pokličeš veterinarskega inšpektorja in policijo in potem morajo priti na lokacijo - pokličeš gospo Evo Leo Mueller (ona je, kar se tiče varstva živali že institucija) - pokličeš uredništvo 24ur (ker nimajo tem za poletje, posnamejo vse) Ali pa narediš vse troje. V vsakem primeru pa je treba dobro preplašiti soseda - ker če bo dobro preplašđen/osramočen, bo mogoče v prihodnje manj krut - v nasprotnem primeru pa bo težil še tebi. Žal je tako, da pri nekaterih z nizko kulturo učinkuje samo to, da se jih preplaši.... Vendelina jr.
8. avg 2006 14:40
Vendelina jr., super ideja! Se popolnoma strinjam s teboj!!! Očitno nekatere zgane samo sila... Tamči
8. avg 2006 15:12
Vendelina jr. je napisal/a: |
Vsebinsko se da tole rešiti na tri načine (ker novega lastnika evidentno ni): - formalni: pokličeš veterinarskega inšpektorja in policijo in potem morajo priti na lokacijo - pokličeš gospo Evo Leo Mueller (ona je, kar se tiče varstva živali že institucija) - pokličeš uredništvo 24ur (ker nimajo tem za poletje, posnamejo vse) Ali pa narediš vse troje. V vsakem primeru pa je treba dobro preplašiti soseda - ker če bo dobro preplašđen/osramočen, bo mogoče v prihodnje manj krut - v nasprotnem primeru pa bo težil še tebi. Žal je tako, da pri nekaterih z nizko kulturo učinkuje samo to, da se jih preplaši.... Vendelina jr. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoče piščančje perutničke
Polnjene paprike