Rešite kužka!

aki  

član od: 23.4.2004

sporočila: 1330

19. jul 2006 20:53

Moram spet na plano spravit to temo, kajti Repko in Pika še nista prišla do novega doma. Aki

n24  

član od: 12.5.2003

sporočila: 76

20. jul 2006 9:46

Vsem, ki jih poznam sem poslala to obvestilo in srčno upam, da bo kaj odziva. Sama bi takoj vzela enega kuža, vendar ga že imam. Zakaj ne napišeš imena teh ljudi ali pa pošlješ njihovo sliko, da širna Slovenija vidi kdo so. Take bi morali objavljati nekje na javnih mestih, vendar verjetno tudi to ne bi zaleglo, ker imajo krutost očitno v genih! Dajmo se še mal potrudit in povprašat naokoli. Lp, Nataša

aki  

20. jul 2006 15:52

Hvala za tvojo prizadevnost Nataša, upam da bo kaj uspeha. Kar se pa prijave teh ljudi tiče, pa veš kako je to. To je težko dokazljivo, tudi če bi kaka inšpekcija prišla, ne verjamem da bi ustrezno ukrepali. Saj se še za kaj bolj perečega ne znajo pristojni med seboj zmenit. Poleg tega so to sosedje od moje bodoče tašče in tasta. Torej koristi sigurno ne bi bilo, ker nobena služba ni pristojna ( če je treba kaj naredit), ostali bi lahko samo slabi odnosi s sosedi. Pač sem se odločila, da kužkoma pomagam na tak način. Še enkrat hvala , da si mail poslala naokrog Polona Aki Sporočilo je spremenil(a) aki dne 20. jul 2006 15:53:38

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

21. jul 2006 7:55

no, kolikor sem razumela iz prvega posta,bi sosedje dali kužka uspavat. Vsega ne vem, ne vem, kako sicer ravnajo s psi. Vem, da me boste okrcali za tole mnenje, a vseeno mislim, da je uspavanje z injekcijo veliko veliko bolje kot pa to, kar se v grobem dogaja na terenu, da psom ne dajo jesti, da so na kratkih povodcibh brez vode in sence poleti, da jih brcajo....še slogan je " ravna z mano kot s psom". Sama v službi delam z ljudmi, veliko sem hodila p oterenu in poznam mentaliteto ljudi. Se srinjam z Aki in lepo je , da skuša na ta način pomagati, to je pa tudi največ kar lahko stori. Ljudi je bolje spreminjati z vzorom kot pa s prislilo. Upam, da bosta kužka našla dom.

Tamči  

član od: 10.4.2006

sporočila: 203

23. jul 2006 9:44

Aki, kako je s kužki? Repko in Pika sta dobila priložnost ŽIVETI? Tamči

aki  

23. jul 2006 10:48

Žal, še nič vzpodbudnega za njiju. Tortica, nihče ni omenjal uspaavanja z injekcijo. To lahko opravi le veterinar.Lahko samo ugibamo kako jih bodo uspavali. Aki

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

23. jul 2006 14:32

Aha, sem narobe razumela, res sem mislila, da bi to naredil veterinar, res pa je tudi, da je mnogim še ta strošek injekcije preveč!

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

23. jul 2006 14:52

Tortica, veterinarji NE SMEJO uspavati zdravih psov. Res pa je, da jih to veliko naredi...to pa je zopet druga zgodba. Aki, a si objavila sliki in prošnjo za pomoč še na katerem drugem forumu? maychi

aki  

23. jul 2006 15:34

Drugih forumov ne obiskujem, tako da je le tu. Malo nerodno obdobje je, čas dopustov. Še vedno imam upanje. Aki

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

23. jul 2006 16:30

Aki, bom jaz posredovala še na kakšen forum. saj veš več ljudi sliši za to, lažje bo. Upam, da bo kaj sreče. Držim pesti. maychi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti