25. jul 2006 16:10
aki, tudi moj zmrzovalnik ima samo 3 predale, spodnji pa je celo manjši! kar je seveda premalo:) Ali pa ravno prav, tako vsaj porabiva sproti:) V spodnjem predalu je hrana za psičko, ker se mi zdi grdo, da bi ona jedla konzerve in brikete, če nama kuham dobro hrano... Srednji predal je za zmrznjeno zelenjavo in razne njoke, navihančke in podobno, v zadnjem času pa ga vsaj polovico zaseda sladoled. Zgornji predal je za zamrznjeno sadje in prčkarije: limonino in pomarančno lupinico, kvas, beljake, ledene kocke, petršilj, male posodice, skratka:)... In seveda v zadnjem času v polovici tudi tega predala kraljuje kdo drugi kot sladoled:) Meni ena zeloooo prijazna gospa in gospod prineseta borovnice kar zastonj! (Eni mamo pač srečo, ko se zaljubljamo, fantova starša rada hodita po borovnice in sta pri tem zelooo uspešna) Ampak jih vse sproti zmažem, še za sladoled sem si jih morala prav na stran dat, da jih nisem kar pojedla! POjem jih toliko, kolikor mi jih daš! 1 liter za malico ni nikakršen problem! Enako je z marelicami, vse pojem! Pa jagode! Ko dela oče marmelado in mi reče, da se jih lahko napokam, prinese recimo 5 gajbic, pa potem gleda, kako to da so samo še 4... potem mu pa rečem, pa saj si rekel, da jih lahko pojem, kolikor hočem...:) Z malinami je pa tako pri fantu, kolikor jih je, toliko jih poje... Tako da tega nič ne uspeva zamrznit... Zato pa iščem, če bi kje dobila zamrznjene marelice... Zakaj tega ne prodajajo? Veri