21. nov 2006 20:48
Listi kot zelenjavna priloga, npr. špinača. http://www.zdravahrana.net/html/deli/clanki/amaranth.htm rimljanka
21. nov 2006 20:48
Listi kot zelenjavna priloga, npr. špinača. http://www.zdravahrana.net/html/deli/clanki/amaranth.htm rimljanka
21. nov 2006 21:20
elaphus nadaljuj .... .... si bla hitra, k zajc.... katti
21. nov 2006 21:30
saj sem jelen, katti - ti so tudi hitri! ker je sezona štorovk, mi je v nedeljo, ko sem jih nabirala, padlo v glavo eno mal prismuknjeno vprašanje za na kulinariko. Torej: Naše stare mame so imele navado reči, da goba neha rasti, ko jo zagledaš. Ali so imele prav? Če je vaš odgovor da, prosim razlago! LP cervus
21. nov 2006 21:37
Mogoče.Verjetno ko gobico zagledaš in jo hodiš opazovat okoli nje uničiš podgobje in druge gobice tam ne rastejo več.No,neko podobno razlago sem enkrat ujela pri polnočnem klubu. Bernarda
21. nov 2006 21:51
ja, seveda, terlikar. izvoli, kar nadaljuj! LP cervus
21. nov 2006 21:59
Kaj je salamander? Bernarda
21. nov 2006 22:27
žaba katti
21. nov 2006 23:44
NAVADNI MOČERAD. titta
21. nov 2006 23:52
Po moje je pa tole: http://www.salamandercookshop.com/ Je bolj kulinaričen odgovor. rimljanka
22. nov 2006 7:35
Še ena stran za dol past. Grem malo študirat. Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sadne rezine s slivami
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako