17. nov 2006 22:45
ja, se vidi, da je val res ono revijo kupila. Uživaj pri iskanju novega vprašanja, val. rimljanka
17. nov 2006 22:45
ja, se vidi, da je val res ono revijo kupila. Uživaj pri iskanju novega vprašanja, val. rimljanka
18. nov 2006 20:49
Obstajao pravila,kako dolgo se smajo posamezna živila hraniti v zmrzovalniku! Opišite dobo hranjena v mesecih! govedina teletina svinina kosti perutnina race-gosi divja perutnina divjačina ribe pecivo-kruh sir-maslo mleko-smetana sadje in gozdni sadeži melone -jagode koleraba-kumare ostala zelenjava gobe lep pozdrav val Sporočilo je spremenil(a) val dne 18. nov 2006 20:51:25
19. nov 2006 19:27
No a bo katera se opogumila in kaj napisala?? val
19. nov 2006 21:06
Torej, val, bom poskusila: govedina - 10 do 12 mesecev, teletina - 6 do 9 mesecev, svinina - 4 do 8, kosti - 3 do 6, perutnina - 4 do 8, race - 4 do 6, gosi - 4 do 7, divja perutnina - verjetno isto kot domača, divjačina - 8 do 12, ribe - 2 do 3, pecivo - 2 do 3, kruh - 4 do 6, sir - 1 do 3, mleko - 1 do 2 (le homogenizirano), smetana - 1 do 3, sadje in gozdni sadeži - do 12 mesecev (odvisno od vrste sadja), melone (6 do 8), jagode - 6 do 10, koleraba - 6 do 8, kumare - 8 do 10, ostala zelenjava - odvisno od vrste, gobe - 6 do 8. Vir: Konzerviranje in zamrzovanje v gospodinjstvu, Andreja Grum, Ela Kovačič Blanchy
20. nov 2006 14:40
Bravo Blanchy,čist prav ,tud v moji knjigi piše enako!! Sedaj se pa še ti malček muči,kaj bi uprašala¨! val
20. nov 2006 17:21
No, pa dajmo. Katera stročnica je doma ob Kaspijskem morju, v Perziji in Tibetu? Blanchy
20. nov 2006 21:26
Leča? LP cervus
20. nov 2006 21:29
Ne, elaphus. Išči naprej. Blanchy
20. nov 2006 22:14
grah? juhica Sporočilo je spremenil(a) juhica101 dne 20. nov 2006 22:17:22
20. nov 2006 22:19
Soja? BernardaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
Bovla po kitajsko