20. maj 2011 10:34
Ne, vikica, janko sprašuje, kako se gobe prehranjujejo, ne, kako se mi z njimi.
rimljanka
20. maj 2011 10:34
Ne, vikica, janko sprašuje, kako se gobe prehranjujejo, ne, kako se mi z njimi.
rimljanka
20. maj 2011 10:52
Če to vprašate učence osmega razreda devetletke, bo zagotovo (te dni) vsak vedel odgovor .
lp
cervus
20. maj 2011 13:28
Ne samo za bakterije, tudi za nekatere ljudi to velja, sploh za tretjo vrsto bi rekel, da so odveč. Podobno kot tur na riti.
janko1
21. maj 2011 11:56
Ja, res bi bilo fajn brez nebodigatreba ljudi-zajedalcev, samo, potem ne bi vedeli, da živimo v sožitju, a ne?
lp
mzm
21. maj 2011 21:24
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mzm, bi rekel, da manjka samo tisto, ma, nešto između, ni ne tič ne miš, drugače pa so smernice čudovite.
janko1
22. maj 2011 22:16
Hja, kdo pa hoče bit tam vmes, ne tičnemiš, torej neke vrste mrhovinar......saprobiont, če hočeš, od gnilega živeti ni, da bi si kdo želel, aneda? Kar se tiče nas tule, sem mislila, gobe si čist fajn počutijo......
rimljanka
22. maj 2011 23:46
janko1, ne mahaj okoli s sožitjem, bo limnol huda...... - raje uporabi besedo na m....
lp
cervusneznan uporabnik
22. maj 2011 23:50
Gobe se majo fajn v mokri,mrhovinasti zemlji polni črvov.
Jaz sem pa se zmoto pri nagradni igri in odkljukal kus-kus za tiično slovensko jed in stisnil pošlji. Aj meni.
Multivitamin
multivitamin
23. maj 2011 13:35
A ni to tipična slovenska jed? Jast sem tud to obkrožla.
lp
cervusneznan uporabnik
23. maj 2011 13:37
Elaphus, seveda je to tipična slovenska jed. Edin za nagrado se po nosom obriš
japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Klasična pizza
Pad Thai s piščancem