10. maj 2011 13:37
japaja je napisal/a: |
Kolumbovega jajca po moje ne moreš za vazo uporabit..?
Uh, sploh si nisem mislila, da bo moje vprašanje tako težko.
|
Oh, za suhocvetke pač.
nola
10. maj 2011 13:37
japaja je napisal/a: |
Kolumbovega jajca po moje ne moreš za vazo uporabit..?
Uh, sploh si nisem mislila, da bo moje vprašanje tako težko.
|
Oh, za suhocvetke pač.
nolaneznan uporabnik
10. maj 2011 13:54
Okej, za suhocvetke. Zdej je treba pa samo še Kolumbovo jajce najti...
(Hoffmanove kapljice press)
Okej, zdej moram pa it pa pridem zvečer nazaj, upam, da bo do takrat odgovor na vprašanje o bučah znan
japaja
10. maj 2011 17:06
japaja je napisal/a: |
Tole z jajci je pravzaprav ena žalostna štorija, če dobro premisliš....kvalitetnih, živih, takih, ki bi služila svojemu poslanstvu iz dneva v dan primanjkuje.
|
Tole bo zelo ven iz konteksta, ampak ker je že o jajcih reč (pa naj bodo že kakršnakoli ) - danes sem bla v eni hiški, jajc, kolikor hočeš - nad glavo, pod glavo, na levo, na desno, spodaj, zgoraj, kamorkoli pogledaš - in vsa so bila jajca s poreklom, da veste - niti eno ni bilo klopotec!!!! - uh, smeška za jajc (niti za razbitega) pa ni - .
lp
cervus
11. maj 2011 0:20
Poslušam King singers in berem tole o Kolumbu in jajcih, pa o bučah.....razmišljam......
janko1
12. maj 2011 10:25
In, janko1, še tuhtaš?
Si grem spečt jajca z zenfom, mogoče se mi posveti!
lp
mzm
12. maj 2011 10:56
Še.
janko1neznan uporabnik
12. maj 2011 18:26
Na, eden še tuhta, drugi se še ne sveti....
Odoh ja dalje
japaja
18. maj 2011 21:18
Sploh ne vem če kdo kaj ugiba...Lp, saša
Mir in dobro!
18. maj 2011 21:28
Japaja, zdaj je čas za konkreten namig.........
rimljanka
18. maj 2011 21:35
Krompir
TittaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bowla s kozicami
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način