Se gremo igrat?

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

26. apr 2011 22:11

Pravilno ugibaš, Saša.

Izvoli, nadaljuj.

nola

Venturini  

član od: 29.1.2002

sporočila: 1720

27. apr 2011 16:13

Se opravičujem , me cel dan ni bilo doma...

Pa sem mislila, da sem čisto mimo usekala, res pa je, da če si po poklicu kuhar lažje ugotoviš tako vprašanje....saj je diet v KC res veliko, zato pa je tako število kuharjev. Pri nas v službi dva kuharja skuhata 1500 obrokov. Eden je mesni eden pa vegetarijanski...

 

Za vprašanje pa še malo počakajte, da se kaj pametnega spomnim...Saša

 

 

Mir in dobro!

ibiza  

član od: 4.10.2005

sporočila: 688

27. apr 2011 17:06

Jezus, Venturini, kje je pa to? Brez pomočnikov?

peter

Venturini  

član od: 29.1.2002

sporočila: 1720

27. apr 2011 17:18

Prosim naštejte 5 začimb za fond-osnovo, ki se ne spreminjajo in so vedno ista.

Nasvet:Odgovor se najde na spletu.

LP Saša

 

P.S. ibiza: Takšno število obrokov se kuha v eni slovenski firmi za šole in fakultete. Pakira se v večje termos posode in delilke morajo samo še razdelit. Pomivalke seveda pomiti posodo...Huda, kajne..S

Mir in dobro!

ibiza  

član od: 4.10.2005

sporočila: 688

27. apr 2011 17:24

Ja, res hudo...

peter

Venturini  

član od: 29.1.2002

sporočila: 1720

30. apr 2011 12:35

Se nobeden ne upa. LP Saša

Mir in dobro!

barbara9  

član od: 31.1.2007

sporočila: 756

30. apr 2011 12:46

Upam

Korenček, čebula, por, zelena, lovor.

barbara9

neznan uporabnik

30. apr 2011 12:46

A je pr vseh fondih enaka? Mesnem,zelenjavnem in ribjem recimo.

 

Multivitamin

multivitamin

barbara9  

član od: 31.1.2007

sporočila: 756

30. apr 2011 12:50

Spreminja se samo količina posamezne sestavine.

barbara9

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4551

30. apr 2011 12:55

Aha, se pravi, da tudi barva ni važna, brunet, blond...

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti