26. apr 2011 22:11
Pravilno ugibaš, Saša.
Izvoli, nadaljuj.
nola
26. apr 2011 22:11
Pravilno ugibaš, Saša.
Izvoli, nadaljuj.
nola
27. apr 2011 16:13
Se opravičujem , me cel dan ni bilo doma...
Pa sem mislila, da sem čisto mimo usekala, res pa je, da če si po poklicu kuhar lažje ugotoviš tako vprašanje....saj je diet v KC res veliko, zato pa je tako število kuharjev. Pri nas v službi dva kuharja skuhata 1500 obrokov. Eden je mesni eden pa vegetarijanski...
Za vprašanje pa še malo počakajte, da se kaj pametnega spomnim...Saša
Mir in dobro!
27. apr 2011 17:06
Jezus, Venturini, kje je pa to? Brez pomočnikov?
peter
27. apr 2011 17:18
Prosim naštejte 5 začimb za fond-osnovo, ki se ne spreminjajo in so vedno ista.
Nasvet:Odgovor se najde na spletu.
LP Saša
P.S. ibiza: Takšno število obrokov se kuha v eni slovenski firmi za šole in fakultete. Pakira se v večje termos posode in delilke morajo samo še razdelit. Pomivalke seveda pomiti posodo...Huda, kajne..S
Mir in dobro!
27. apr 2011 17:24
Ja, res hudo...
peter
30. apr 2011 12:35
Se nobeden ne upa. LP Saša
Mir in dobro!
30. apr 2011 12:46
Upam
Korenček, čebula, por, zelena, lovor.
barbara9neznan uporabnik
30. apr 2011 12:46
A je pr vseh fondih enaka? Mesnem,zelenjavnem in ribjem recimo.
Multivitamin
multivitamin
30. apr 2011 12:50
Spreminja se samo količina posamezne sestavine.
barbara9
30. apr 2011 12:55
Aha, se pravi, da tudi barva ni važna, brunet, blond...
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski narezek z nachosi
Tortelini z bučkami in slanino