14. sep 2010 18:37
nola: Resa je odgovorila prej!
ežoj
14. sep 2010 18:37
nola: Resa je odgovorila prej!
ežoj
14. sep 2010 18:47
Joj Resa in Rimljanka, obema se opravičujem, sem spregledala Resin odgovor. Seveda nadaljuje Resa.
Ežoj, tebi pa hvala za opozorilo!
nola
14. sep 2010 19:34
Jasno, da se ne bom kitila s tujim prejem. Resa je medtem, ko sem odgovor kitila, pač preprosto napisala odgovor. Kar naj se ona poti pri iskanju novega izvirnega vprašanja. Meni bo tokrat prizanešeno.
rimljanka
14. sep 2010 19:45
Ežoj hvala. Ima gladko plazeče ...,iz vejic rastejo izmenični listi, ima omega 3 v rastlinski obliki, uživamo surovo rastlino, lahko pa jo tudi kuhamo. Vsebuje tudi C vitamin in ga lahko dodamo tudi sendviču. Rimljanka bo takoj vedela odgovor, ker sva pred časom o tem govorili.
14. sep 2010 19:58
Tudi, če ne bi..........................seveda vem. Nisem pa prepričana, če ežoj ve. Morda ga ima na vrtu, pa mu reče...kaj vem, kako, samo ne tako, kot pravi stroka.
Morda namig ostalim: njegov okrasni sorodnik ima močno obarvane venčne liste, obstaja več barvnih različkov, Ognjič bi z njimi imela veliko dela, ker so, ko pridejo iz ovoja čašnih listov zmečkani, hudo, zmečkani, ona pa je znana ljubiteljica likanja. Semena ima okrogla, kot drobne živosrebrne kroglice so, če jih razsujemo po gladki površini.
rimljankaneznan uporabnik
14. sep 2010 20:01
Ežoj mu reče afnodizijak, se mi zdi (omega 3 je nekako vitamin F? )
Temu plevelu rečejo eni tolščak. Je to to? Portulak.
japaja
14. sep 2010 20:07
Tolščak?
Titta
14. sep 2010 20:57
Japaja pravilno - nadaljujneznan uporabnik
15. sep 2010 13:31
V čem je meja med strupenostjo in zdravilnostjo določene substance (tabletke, zelišča..)?
japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burek z lahko solato
Piščančja stegna z miso pasto