Se gremo igrat?

Jerneja USA  

član od: 24.11.2006

sporočila: 812

1. feb 2007 15:46

Ali se dolgo ne bo nic, ali si tako fer da si tudi mene pocakala Jerneja USA

Blanchy  

član od: 22.12.2005

sporočila: 2016

1. feb 2007 17:22

Počakala sem elaphus, da konča dopoldanske obveznosti, in seveda tebe, Jerneja, in še vse ostale (to se veliko lepše se sliši kot pa da ste vi mene čakali, kajne Zanima pa me, kje in kdaj se je najprej začela izdelava sira ter s tem povezana legenda. Blanchy

Jerneja USA  

član od: 24.11.2006

sporočila: 812

1. feb 2007 17:57

Siba, mogoce je pa to res prav, bomo pocakali, da Blanchy preveri!!! medtem pa ti kar zacni z iskanjem novega vprasanja, ker te ne bomo cakali kar cele dneve, da si ga zmislis! Jerneja USA

Blanchy  

član od: 22.12.2005

sporočila: 2016

1. feb 2007 18:16

Pa bo res držalo, SIBA! Samo zdaj ne vem, če naj zahtevam še prevod ... Blanchy

pouhek  

član od: 24.8.2005

sporočila: 273

1. feb 2007 18:20

Ja, kak je zdaj stanje ,sem ali :( ? siba

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

1. feb 2007 18:21

Pismo, pa človek mora bit vsako sekundo tu gor, hehe. Kaki prevod! (no, ja, samo moje mnenje - saj tudi hrvaško razumemo, ne?) Me skrbi, da ne bo Siba počasen! LP cervus

pouhek  

član od: 24.8.2005

sporočila: 273

1. feb 2007 18:24

Del česa je ZIMS ?(ni kratica) siba Sporočilo je spremenil(a) SIBA dne 01. feb 2007 18:25:08

Jerneja USA  

član od: 24.11.2006

sporočila: 812

1. feb 2007 18:24

Blanchy, tudi brez prevoda bomo preziveli!! Siba, ti pa pohiti Jerneja USA

Blanchy  

član od: 22.12.2005

sporočila: 2016

1. feb 2007 18:25

Siba, ti kar vpraši Blanchy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti