30. maj 2011 22:59
Bravo Rimljanka, pa ti si carica. Prišla, videla, zmagala in na tebi je vrsta.
janko1
30. maj 2011 22:59
Bravo Rimljanka, pa ti si carica. Prišla, videla, zmagala in na tebi je vrsta.
janko1
31. maj 2011 6:49
Janko, eni omare delate, drugi.....tako pač je. A narediš tudi hotel za čmrlje?
Evo, bom kar pobrala nolino vprašanje in upam, da bo ona vodila krog, ker meni se ne sanja, me pa ful zanima odgovor:
Vprašanje, ki ga preko mene zastavlja nola (ali ki ga jaz v njenem imenu):
Ker vidim, da so ti literarna vprašanja všeč, ej ta bo po tvojem okusu
Katera od minornih oseb v romanu angleškega avtorja z nenavadnim imenom je po letu zajtrkovanja ovsene kaše in obedovanja grahove juhe izjavila: Some people find everything classy..
rimljanka
31. maj 2011 6:50
Če je japaja resno mislila: plesni sodijo med glive, čeprav moderna sistematika tudi na tem področju marsikako spremembo obeta, prave prekucije se dogajajo.
rimljanka
31. maj 2011 7:40
off topic (smeško, ki striže z ušesi) @rimljanka: kaj je hotel za čmrlje?? lp, proxima
31. maj 2011 7:50
Ojej, ojej, saj vsi vemo, da sem imela v mislih Evelyna Waugha. (ki ga je enkrat pred leti ena urednica osrednjega dnevnega časopisa na dolgo in široko opisovala kot zanimivo avtorico in seveda, preživela - remember RDŠ
nola
Mygrace
sporočila: 6506
10. nov 2011 10:04
Kaj je zdej s to temo???
Mygrace
10. nov 2011 10:32
tema.
tulka
10. nov 2011 10:55
Dajmo jo spet med žive, po doooooooolgi hibernaciji. Ste za??????? JAZ SEM!!! rimljankaMygrace
sporočila: 6506
10. nov 2011 11:09
ZA!
Super! No, pa začnimo:
Naštej najmanj ducat izrazov, ki spadajo h kulinariki in se začnejo na "ZA"?
(priznamo samostalnike in glagole)
Mygrace
10. nov 2011 11:17
Zasmojeno, zasoljeno, zacukrano,zakisano, zabrbljano, zasvinjano. Evo, polovica, drugo polovico, naj pa še kdo.
janko1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni pire iz rumene buče
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom