9. apr 2007 10:19
Jaz pa sem iz Grosuplja, stara sem 20 let in študiram ksenija
9. apr 2007 10:19
Jaz pa sem iz Grosuplja, stara sem 20 let in študiram ksenija
9. apr 2007 10:49
Ja, Ežoj. Smeh, dobrote.. a ni lepšega. Pa tudi tale Kulinarična Slovenija je ena sama pozitiva. Hvala za dobrodošlico. kastrolca
9. apr 2007 13:49
V maju bom napolnila 36 let. Sem poročena, imam 2 sinova 14 in 15 (eden je že član kul.slo.).Nekaj sem že poslala in vam bom še,ko bo čas.Doma sem iz občine Kamnik oz. začetek Tuhinjske doline.Tudi sama ugotavljam, da sem pri določenih članih-cah udarila v prazno. Pa saj ni važno koliko smo stari, važno je, da nas zanimajo podobne stvari. Konec koncev pa vas malo starejše prosim, da ostanete in nam mladičem zaupate kako modrost. PA DOBRO PAPANJE nana1
9. apr 2007 16:59
Kastrolca, kdaj boš napolnila FAMOZNIH 40? Sva namreč že dve. Zagotovo ne edini, zato kakšna fešta ne bi bla odveč..... jana
9. apr 2007 17:32
mai je napisal/a: |
Kastrolca, kdaj boš napolnila FAMOZNIH 40? Sva namreč že dve. Zagotovo ne edini, zato kakšna fešta ne bi bla odveč..... jana |
Jaz namreč nisem tretji ( za 40 let, pri meni je to bilo pred več kot dvajsetimi leti ), vendar, če bo fešta, pišite me zraven.
ežoj
9. apr 2007 23:29
MAI in KASTROLCA Tukaj je še ena, letnik 1967 - se ve kaj nas letos čaka.....40 let??? Jaz praznujem junija, pa vi? Dajmo, letnik 1967, javite se! White Daisy
10. apr 2007 4:43
nana1 je napisal/a: |
Doma sem iz občine Kamnik oz. začetek Tuhinjske doline. nana1 |
Nana1 iz katere vasi pa? Ker sem tudi jaz "Thinka"
Lep dan in veliko se smejte
10. apr 2007 8:17
Sem odvisnik Kulinarike Slovenije ha ha ha , prebiram vas vsak dan pod ženinim nikom, pa sem se danes sam prijavil... Pred 14 dnevi sem jih napolnil 40, živim z ženo (Nana 1),sin (jure 14) in še en sin 15 let...Vsi smo ljubitelji dobre hrane ,ki nam jo kuha žena po vaših in svojih receptih... Tudi sam rad stopim za štedilnik in kaj skuham...pečem ne, je od Jureta in žene domena ,ker le ona dva to fenomenalno obvladata... Doma smo v hiški na robu vasi, Hrib pri Kamniku,v osrčju narave, z lepim razgledom po okoliških krajih... Vsem damam in deklicam moj poklon in poljub na roko...Descem preprosto roka... Lep dan še naprej... Šarmanten - Peter Šarmanten
10. apr 2007 10:41
Uh ponce, jaz sem pa mislila da sem najstarješa :))) Letos sem 40. Naj živi letnik 67! Paulina
10. apr 2007 12:53
Simona 84 Sem iz Hriba pri Kamniku. Kaj pa ti? PA DOBRO PAPANJE nana1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pasta iz ingverja in česna
Juha iz čičerike in rožmarina