27. mar 2007 19:33
ha ha...dobre ste...ni kaj...kapo dol.. Escada
27. mar 2007 19:33
ha ha...dobre ste...ni kaj...kapo dol.. Escada
27. mar 2007 19:39
Nova na kulinariki,sicer berem kulinariko že dobro leto.Iz Murske Sobote ,stara ....37 let. renata69
27. mar 2007 20:14
Tudi med bolj novimi člani, iz Kočevja, imam moža, mulo pri 20-ih, pubertetnika pri 13-ih, psa, ki me edini uboga. Letos bom 40. Juhuhu!!!! jana
27. mar 2007 22:21
Hojla, zdaj pa vidim, da pri tej predstavitvah manjka samo še moja malenkost. Z mojimi recepti si kaj prida ne boste pomagali, kljub temu, da jih vseeno rada prebiram, pa tu in tam tudi kakšnega preizkusim. Kaj vse sem včasih privlekla ven iz pečice, sedaj pa sem že v tistih letih, ki me ne toliko zanimajo recepti, ampak sem bolj zasvojena z Zdravo prehrano (na KUL namreč) in še kaj podobnega, kjer se že najde kaj za moje škripajoče kosti in za ostalo obnovo. 2x mama, živiva skupaj sami s hčerko in pri 3xpolnoletnosti odhajam počasi v penzijo. Rojena podeželanka na J Slovenije me vse bolj vleče iz Ljubljane na deželo, samo kaj ko je to skoraj neizvedljivo. Mogoče pa kdaj, kaj se ve. Bo dovolj? Ostanite še naprej taki kot ste. lp oliva
30. mar 2007 9:28
Pozdravček! Na kulinariki nisem dolgo, ampak ste mi pa že nekajkrat pomagali. Receptov ne prispevam, ker nič novega ne vem, jih pa veliko dol poberem in preizkusim.Ko bom imela kaj več časa, bom vse recepte pregledala in bom morda opazila, da imam sama kak tak recept ki ni identičen drugemu, pa ga bom objavila. Drugače pa prihajam iz gorenjske-okolica Škofje Loke, mlada sem 18 let na 20 let podlage ( 38), "pa nč okol govort" ,srečno poročena, mamica treh otrok, moji sončki so stari 9,6in pol,4.Domačih živali pa nimamo, poleti ko gremo na dopust imam še s tistimi rožami problem koga prosit da bo zalival. Imejte se lepo.
8. apr 2007 12:25
Ojla! Pa se predstavim še jaz-stara sem 31 let (no mlada),sem z okolice Brnika. Imam 8 letno hčerko, 2 zlati ribici in mačko :). Prispevala še nisem nobenega recepta, pridno pa preizkušam vaše mojstrovine, sploh slaščice, ker sem po poklicu slaščičarka. Velika odvisnica Kulinarične Slovenije. Lep pozdravček! Julci
8. apr 2007 13:49
28 iz okolice Kamnika, imam tri otroke, en je star 32 in je moj mož ta drugi je star 4 in pol in tretji 14 mesecev,... plopsa
8. apr 2007 19:06
Jaz sem drugače bila iz okolice Kamnika zdaj pa živim v bližini Moravč. Stara 33 let in imam 3 otroke. beki
8. apr 2007 23:50
KASTROLCA bo letos stara 40 let. Poročena, dva najstnika in maček, ki mu je ime MIŠ - upam, da nima težav z identiteto!! Aha, iz Škofljice.. kastrolca
9. apr 2007 7:11
kastrolca, nova, dobro došla. Če nas že en čas prebira veš, da imamo na forumu Tinco, ki na koncu vsem privošči " polno kastrolco smeha ". ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mehiške taco košarice
Srbski pasulj