11. apr 2007 18:59
Roncolino "Kejra pa si, kejra"? Če pa tebe ne poznam, potem pa tudi slaba, a ne Ti imaš mene že naštudirano, kenede? Lep dan in veliko se smejte
11. apr 2007 18:59
Roncolino "Kejra pa si, kejra"? Če pa tebe ne poznam, potem pa tudi slaba, a ne Ti imaš mene že naštudirano, kenede? Lep dan in veliko se smejte
11. apr 2007 19:12
MAI in ostali LETNIK 1967 JE ZAKON, jaz sem si še partnerja poiskala iz tega leta, mi drug letnik ni "sedu". ha..ha..ha....Letos bo pa res eno noro leto. Predlagam tudi, da se vsi rojeni v letu 1967 za začetek enkrat dobimo v klepetalnici. Kaj mislite, bi šlo? Kdaj bo pol žur??? White Daisy
11. apr 2007 19:34
Ne,ne nimam te naštudirana.Sploh nisme vedela,da je katera Simona v Šmartnem,hehe. Drugače pa kako ti povedat ktjera sem... Roncolino
11. apr 2007 19:39
Enostavno, Roncolino: jutri pet čez sedem zvečer se dobita na glavni (ali edini) avtobusnoi postaji v vasi, vsaka ima v roki rdeč naglejček. Ni vrag, da se ne spoznata (se mi zdi naglejček boljši kot kuhalnica, čeprav bi ta bolj ustrezala ). rimljanka
11. apr 2007 19:53
Roncolino jutri 5 čez 7 na Miklavžu Hecam se- res pa velikokrat letim na Goro.
Lep dan in veliko se smejte
11. apr 2007 20:15
White Daisy je napisal/a: |
MAI in ostali LETNIK 1967 JE ZAKON, jaz sem si še partnerja poiskala iz tega leta, mi drug letnik ni "sedu". ha..ha..ha....Letos bo pa res eno noro leto. Predlagam tudi, da se vsi rojeni v letu 1967 za začetek enkrat dobimo v klepetalnici. Kaj mislite, bi šlo? Kdaj bo pol žur??? White Daisy |
11. apr 2007 20:27
Bi lahko kar začeli s pikniki, ko je pa vreme že ta pravo. londonska rezina
17. okt 2007 23:33
27 let... priseljena v Ljubljano iz Ribnice. Hmmm... sicer nisem tako mlada, sem pa še bolj zelena pri receptih-ampak se pridno učim! LP! Špela mala zelena
18. okt 2007 7:20
29 let, po novem Ižanka (oziroma bližina), noseča, pa še kaj bi se našlo... Lp, anajana anajana
18. okt 2007 8:16
jutri bom 33 ( 33????????????????????se hecamo???), Koper, 2. noseča, pa še kaj bi se našlo tudi pri meni... TanjaG.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tajski rdeči curry
Jabolčne rožice