14. mar 2007 7:58
Čestitam Priv, končno sta se opogumila.
Lep pozdrav
Iča
14. mar 2007 7:58
Čestitam Priv, končno sta se opogumila.
Lep pozdrav
Iča
14. mar 2007 8:18
Iča! Pogum je že bila, ampak vedno sva posatavljala pred tem vse druge stvari, sedaj pa je že res zadnji čas , da bomva občutila še tisti pravi čar poroke. Lep pozdrav, Petra. priv
14. mar 2007 8:30
VEROVNIKA je napisal/a: |
O Gordana, si pa kmalu začela s koruzo - ali si se malo zmotila pri letih? Se beremo! Veronika |
Sam, pa sem takoj pomislil na hčerko. Ji dam, danes tvoj post za prebrat. Bi jo lahko že dobra tri leta pubec vzdrževal ... jaz, pa s punim priftošlom :))
siba
14. mar 2007 14:27
Zakaj bi jo pa pubec, zakaj pa ne sama??? jessy6
14. mar 2007 16:20
Sem 33 letna Zgornjesavinjčanka. Ne vem ali je iz naših koncev še kdo?
Skoraj od rojstva poročena. Imam tri mladičke. Dve punci in enega malega možkega.
Uživam v pripravi sladic in tudi druge hrane.
Martina
Sporočilo je spremenil(a) BEZMAR dne 16. mar 2007 15:06:42
14. mar 2007 17:16
Uf, ali je leto že naokrog? Ne vem, če sem že lani kaj pisala ampak: čez 18 dni bom stara 34 (končno bom prehitela Kristusa ). Sem iz Lj, čez 2 meseca pa se selimo v bližnjo okolico Ljubljane v novo hiško. Komaj čakaaaaaaaaaaaaaaaam!!!! Lp, Asja
14. mar 2007 18:28
Ojla, oglašam se prvič, vendar vsakodnevno prebiram portal in me vse vaše teme precej zanimajo in sem večkrat našla kaj koristnega zase. Pripravila sem tudi že kar nekaj receptov na veliko zadovoljstvo mojih članov družine, kateri obožujejo novost. Opažam, da sodeluje predvsem mlajša publika, ampak tudi nas, malo čez 50 je kar nekaj. Lep pozdrav! cufka
14. mar 2007 20:03
Avtor:trobentica Pozdravček vsem, sem iz Črnomlja, na delu in stanovanju v Ljubljani, mlada 43 let. Imam hčerko osnovnošolko, moža in majhno živalco. Portal prebiram skoraj vsak dan in tudi veliko receptov sem že preizkusila...Zdaj čakam samo še na svoj pogum in izvirnost, da sama pošljem svojo mojstrovino ( recept ).Čau. trobentica
15. mar 2007 10:43
Ojla vsem, sem iz Kranja, 41, doma imam pubertetnico, pubertetnika in moža. Dnevno prebiram in preizkušam vaše recepte, sem odvisnica od Kulinarike mojca mojcap
15. mar 2007 11:21
Hoj, sem iz Polzele in sem stara 42 let. Pozdravček! mbKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bruschette s paradižnikom in kumarami
Tajski rdeči curry