18. feb 2007 19:54
Js sn pa stara 23, počas pa se bo trojka spremeniva v šterko in po štih besedah lahko porajtate da sm s Koroške .
Tarja
Tarja83
18. feb 2007 19:54
Js sn pa stara 23, počas pa se bo trojka spremeniva v šterko in po štih besedah lahko porajtate da sm s Koroške .
Tarja
Tarja83
18. feb 2007 22:11
Mlada 24 let, sem pa Dolenjka in bom tudi ostala
Letos bo poroka in z bodocim mozem delava hisko blizu Stičn.
urssula
18. feb 2007 22:42
Zdaj sem pa že jaz na vrsti :))
Starost: 37
Mož: aha
Otroci: sin 10, hči 8
Živali: mačkon, afriški polži, kmalu še hrček in želve
Kaj dogaja na Kulinariki preverim dnevno, pišem zelo malo, včasih me nasmejite do sloz, včasih malo manj, recepte pa sprobavamo... nč bat :))
lp
Neroli
22. feb 2007 19:16
Sem iz NM, stara 37 let. Preberem vse, oglašam pa se bolj malo. Sicer pa dnevno preverjam dogajanje na Kulinariki. Najraje pa sprobavam recepte za sladice. LP Andreja
22. feb 2007 19:31
Pehtranka, saj midve sva pa enako stari, samo da sem jaz bežigrajčanka. Se bo treba kdaj srečati! kača
22. feb 2007 20:45
živijo! jaz sem pa prav nova članica in kmalu bom stara 31, imam 2 otroka in skoraj moža, živimo pa na primorskem. Lep pozdrav polpetka
23. feb 2007 9:50
Sem Gorenjka (čistokrvna Jeseničanka), že 17 let živim v Ljubljani (po ljubezenski dolžnosti), ravno toliko let partnerica najboljšemu koruzniku (vsaj zame) na planetu Zemlja, mamica 10 - letnemu sončku, aja, mlada (beri stara) sem 39 let. Rada kuham in pečem, jem, pospravljam, sovražim likalnik. Sem strastna ljubiteljica dobre glasbe in filma. Hobi: pozimi drsam in smučam (seveda če je sneg, drugače ne), poleti pa uživam na morju. Rada razvajam vse dobre ljudi okoli mene. Lep pozdrav White Daisy
10. mar 2007 20:25
Da dam še tole v ospredje ... kobra 1
11. mar 2007 2:30
Mene pa zanima, če je na Kulinariki kakšen SAMSKI fant, star med 25 in 30 let, po možnosti visok (), ki je odprt za kakšna nova poznanstva.
Po srcu, sem njen. V resnici: ke mo dobli drugi mesec kovi % hcoj, k penziji ?
Ena, je enkrat napisala : sn že svoje odštrikala. Jas, pa bi še teko rad kvačko, pa ...
siba
11. mar 2007 20:17
Ka te pere, SIBA!? tumpikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki z mesnimi kroglicami
Jabolčne rožice