Starost

HALI  

član od: 3.9.2001

sporočila: 112

31. jan 2007 8:10

Pa še jaz...včasih (5let nazaj) kar redna gostja na kulinariki.Mlada ...vsak čas 35 ,štajerka z možem in tremi mulčki (10,princeska na sredini 7 in mali frajer,ki je ravno napolnil 4 leta).Počasi predajam kuhalnico in mikser njim ...ne ne saj se hecam,a specialiteta mojih fantov je že jogurtovo pecivo ,ponavadi dvobarvno,da izgleda kot zebra.No bom čez 10 let povedala,če se jih kulinarično navdušenje še drži LP,Hali

helenag  

član od: 29.8.2006

sporočila: 210

31. jan 2007 8:53

Super forum, samo malo dolgo traja, da človek prečekira vse poste. Upam, da mi ne bo zmanjkalo časa za preverjanje novih receptov, ha ha ha.. Pred kratkim prilezla čez številko 38, kot veliko ognjenih znamenj večno na poti, najpogosteje na relaciji Celje - Velenje, zelo dober jedec, odkar smo šli na svoje, sploh pa, odkar poznam kulinariko, tudi dobra kuharica... Sicer pa neprestano med množico ljudi, doma me okupirata še vedno zaljubleni mož, nadebudni štiriletnik in najstniška pastorka, tako da za kake živali zmanjka energije, tu pa tam po kotih visi kak pajek Miha. Telje strani na ljubo bi se odrekla celo svoji najljubši jedi - pasulju, saj je to najboljše, kar se mi je lani zgodilo! Ostanite take in taki, kot ste bili doslej! Pozdrav, helenag

bina  

član od: 13.12.2002

sporočila: 186

31. jan 2007 9:23

Iz Celja, 34, let, dva otroka, moža, dva hrčka in dve ribici, pa še kakšen skrit pajek bi se našel. Večkrat na dan vas pregledam. bina

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

31. jan 2007 10:40

No pa še jaz se predstavim, živim leto in pol na Vrhniki, drugače sem pa iz Žirov. Stara sem 27.let in imam dve sončici stari 4. leta in druga 8. mesecev. Trenutno še uživam porodniško. Z vami sem pa vsak dan tudi večkrat na dan. Fant pravi, da sem že čisto zasvojena. Kar je pa seveda tudi res. darja2

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

31. jan 2007 10:41

Hali, tudi jaz sem še iz tistih časov - od takrat se te spomnim . Tudi jaz sem imela nekaj pavze, sedaj pa sem že več kot pol leta, ko sem spet doma, bolj ali manj večkrat dnevno za računalnikom ravno zaradi KulSlo. Vidiš kakšen pečat pustiš med ljudmi - vsekakor pozitiven. Dobrodošla nazaj! Ana Češnovar

HALI  

član od: 3.9.2001

sporočila: 112

31. jan 2007 14:00

He he eh veverica seveda se tudi jaz tebe spomnim.Pol smo stare mačke ne . Ja znova spoznavam kakšna zakladnica idej je tale stran.Hvala za dobrodošlico! LP,Hali

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

31. jan 2007 16:51

Ej, stare mačke ( veverica in HALI ), pa oglasite se večkrat.( ta zadnja slikica je za Jernejo USA ). ežoj

recepti  

član od: 29.6.2004

sporočila: 22

31. jan 2007 18:30

Hojla! Jaz sem 56 letna "mlajša" upokojenka. Vsak dan pregledam KULSlo, marsikateri recept preizkusim oz. poiščem, če me kaj zanima. Tudi sama sem jih že nekaj napisala in vesela sem bila vsakič, ko je bil dobro ocenjen. Veseli pa me, da je vključenih veliko mladih! Milojka iz Ljubljane milojka švara

mamka  

član od: 10.7.2006

sporočila: 434

31. jan 2007 19:26

Jaz pa štejem 40 pomladi in imam moža, mulčka 9 let in mulo 14 let ter domačo žival zajca Hopka, ki je pri nas že skoraj 8 let. Za vse zgledno skrbim, vmes pa kukam na kulinariko. No ja saj mi tudi pomagajo. Punce in fantje super ste. Pozdrav vsem v stilu kdor dobro kuha (papca) ta slabo ne misli, če priredim en lep ljudski pregovor. mamka Naj dodam še kraj kuhanja: Vrhnika prečuden kraj Sporočilo je spremenil(a) mamka dne 31. jan 2007 19:30:49

Bernarda85  

član od: 17.7.2006

sporočila: 209

31. jan 2007 20:49

Dopolnila sem 21 let, se pravi da sem v 22.letu starosti. Sem kar redni član tule na kul slo, vsak dan pogledam na to stran, pa kdaj pa kdaj tudi kaj dodam (recepti, forum). Prihajam pa iz gorenjskega konca torej iz Jesenic. Študiram v Ljubljani na PeF biologijo in gospodinjstvo, torej kar dosti poznam hrano in prehrano, predvsem pa sem sama zelo velika "ljubiteljica" hrane, hladilnik in štedilnik pa sta moja najljubša prijatelja. Bernarda85 Sporočilo je spremenil(a) Bernarda85 dne 31. jan 2007 20:50:09

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti