28. jan 2007 18:15
Še ena Gorenjka - iz okolice letališča stara 36 let, ki ima dve hčeri stari 7 in 10 let in moža, ki je poskusni zajček za preizkušanje receptov iz Kulinarike in zaenkrat se glede kvalitete ne pritožuje in veselo degustira.
28. jan 2007 18:15
Še ena Gorenjka - iz okolice letališča stara 36 let, ki ima dve hčeri stari 7 in 10 let in moža, ki je poskusni zajček za preizkušanje receptov iz Kulinarike in zaenkrat se glede kvalitete ne pritožuje in veselo degustira.
28. jan 2007 19:16
Enako stara kot Stani in Lilijana, izpod Gorjanc (Šentjernej)- še nikogar nisem zasledila od tu. LP vdolin vdolin
28. jan 2007 19:30
Sem iz Logatca, oktobra bom stara 45 let. Imam tri otroke 20,19 in 13 let. PA PROSIM NE OKROG GOVORT miia
28. jan 2007 19:33
Da se še jaz pridružim,tri tedne nazaj sem dopolnila 31,imam hčero(10) in sina(5),ter moža ,prihajam pa iz Velenja. rdeča kapica
28. jan 2007 19:45
Kozoroginja, stara 46 let,sedaj iz Bišč, pri Domžalah, za to je kriv moj mož, prej, pa iz centra Ljubljane. Imava tri pridne fante, 21, 16 in 9 let, eno vajenko za "ta mlado" in štiri pse. Še dobr da nas je tolk pri hiši, da lahko sprehajamo vsak svojega. Je pa dan veliko bolj zanimiv, odkar vem za kulinariko. Veliko se smejte! Tinča
28. jan 2007 19:56
sem iz Mežice, stara 44 let, imam zlatega moža, ter dva otročka fantka 7 let, deklico 4 leta. m.schafe
28. jan 2007 20:11
Šele danes sem opazila ta forum in me veseli, da vas je nekaj šestdesetletnic. Letos bom stara 6l.Imam dve hčerki, sina, moža in psičko aco. Živim na morju in kar uživam v pokoju. Lep pozdrav vsem Titina Titina
29. jan 2007 7:46
Jaz sem šele pred kratkim časom postala član,čeprav že dolgo spremljam kulinariko.Imam pa 27 let in eno leto starega fantka.Pohvalila bi vse,ki dopolnjujete recepte in jih seveda tudi ocenjujete,bi si pa želela več receptov na temo otroške jedi.Odkar vem za kulinariko,kuham samo še po vaših receptih.lepe pozdrave mici1
29. jan 2007 8:13
Kmalu 30 letna kraševka, ki priznava, da je odvisnica od kulinarike. Poizkusna zajčka pri mojih kulinaričnih podvigih sta moj mož in štiriletna hčerka, štiri mesečnemu sinu pa v bližnji prihodnosti tudi ne uide ta vloga pri naši hiši! Lep pozdrav vsem kuharskim odvisnežem! Mijan
29. jan 2007 9:46
Sem iz Kranja, stara 35 let in imam poleg moža še tri moške mladiče pri hiši, stare 2, 5 in 7 let. V službi vsakodnevno pregledam kaj je novega na kulinariki, nato pa doma sprobamo.... Lep dan vsem! Irena ajrinKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne rožice
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto