Ste knjižni molj in ste prebrali knjigo ali ljubitelj kino predstav trenutno najbolj gledanega filma DA VINCIJEVA ŠIFRA ?
Vaše mišljenje.
Ste knjižni molj in ste prebrali knjigo ali ljubitelj kino predstav trenutno najbolj gledanega filma DA VINCIJEVA ŠIFRA ?
Vaše mišljenje.
22. maj 2006 0:16
Filma nisem gledal.Knjigo sem začel brati....... a obupal !!! 1/ Bljak 2/ Bljak lp,cukerpeker Sporočilo je spremenil(a) cukerpeker dne 22. maj 2006 00:16:53
22. maj 2006 0:27
Knjigo prebrala - dober roman (in samo roman). Filma se nisem gledala, me pa zanima. Ob priliki... teya84
22. maj 2006 0:35
knjigo sem prebrala, dober triler, slab plagiat. Tisti, ki vas zanima zgodovina krščanstva ( ne religiozna) berite sveta kri in sveti gral (Lincoln, Baigent,Leigh). lost74
22. maj 2006 7:49
haj! knjigo sem prebrala in se mi zdi v množici romanov, ki so na voljo, prav dobra napeta knjiga. Ko pa ti je knjiga všeč, se ti film vedno zdi slabši.... Bom šla gledat, predvsem zato, da grem z možekom, ki ni knjižni molj.. Lep dan vsem!!!! MARINKA
22. maj 2006 8:05
Knjigo prebrala. Kar v redu, berljiva in predvsem zanimiva. Film gledala na premieri prejšnji teden. Zelo korekten. Moje mnenje; prej preberite knjigo, bo ogled filma lažji. Letim, nimam časa, samo toliko da sem omenila...
22. maj 2006 8:32
prebrala knjigo, me je navdušila, z dejstvi kaj je res in kaj ni se nisem ubadala, prebrala sem jo kot lahkoberljivo kriminalko. Bom pa pogledala tudi film.... ANJA
22. maj 2006 8:37
Prebrala, se mi zdi tako kot večina predhodnicam dobra kriminalka. Film verjetno ne bom šla gledat, ker sem vedno razočarana nad priredbo. LP
22. maj 2006 9:24
V Nedelu je bil včeraj prav lušten članek o vsem skupaj. Loni Makaroni
22. maj 2006 9:36
Jaz sem tam nekje kot lost74. Bolj me je pritegnilo branje Sveta kri in sveti gral, ko potem bereš šifro na nekatere stvari verjetno drugače gledaš. Je pa bil v Jutarnjem listu objavljen poster z načrtom Pariza, na katerem so označene vse točke, ki se pojavljajo v knjigi. Gremo torej v Pariz malce pogledat... MAmamia mamamia
22. maj 2006 9:41
Lahkoberljiva kriminalka, filma ne bom šla gledat, ker me ponovitve dolgočasijo in sem pri odločanju za ogled filma zelo izbirčna, zato je teh ogledov malo. Pri ogledu filma Butec in butec sem se recimo tako dolgočasila, da sem skoraj zaspala zraven (v kinu). DoloresKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burek z lahko solato
Lazanja iz palačink