Da vincijeva šifra

anazus  

član od: 4.1.2002

sporočila: 154

22. maj 2006 15:53

Knjigo sem prebrala lani na dopustu. Nič kaj posebnega, V sama dejstva se nisem poglabljala, kaj je res in kaj ni. Lahkotno branje, s katerm daš možgane na off. Film pa sem si šla ogledat ravno zaradi slabih kritik, da se prepričam, če so resnične. Res se dogodki hitro odvijajo, nekatere stvari so izpuščene (logično, zaradi omejitve s časom, drugače bi lahko nastala nadaljevanka), drugače pa je en povprečen film. Sem videla že veliko boljših, pa tudi slabših. Suzana Sporočilo je spremenil(a) anazus dne 22. maj 2006 15:53:56

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

22. maj 2006 16:53

Kupila in prebrala,všeč mi je bila,samo konec mi nekak ni štimal....so mi Angeli in demoni bolj sedli... Film bi rada videla ,samo ne vem kdaj ,ker pri nas ni kina. lp goga

DanaS  

član od: 23.2.2003

sporočila: 391

22. maj 2006 18:44

Sem gledala film, pa se mi zdi čisto uredu. Je pa tako ali tako logično, da ima film s tako tematiko tako mešane kritike. Dana

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

22. maj 2006 19:16

Meni je pa bila knjiga všeč. Ne bom pametovala o nekih resnicah...............ker v teh stvareh pač ( lahko tudi žal - ali pa niti ne ) nisem poučena. Meni je knjiga pritegnila, ker je drugačna in z domišljijo res lahko marsikaj poveš drugače kot je že napisano in dorečeno. Bom pa prebrala tudi zgoraj predlagane knjige. Lumpica

-goga-  

član od: 16.8.2005

sporočila: 154

22. maj 2006 20:22

Tudi meni je bila knjiga všeč. Film bom šla gledat pa v soboto, ta vikend nisem utegnila. In vsem nagativnim kritikam navkljub, komaj čakam! gogy

tutifruti  

član od: 21.10.2005

sporočila: 151

22. maj 2006 22:57

Knjigo sem prebrala - toliko besed o njej - jaz pa sem baila razočarana. Mogoče sem pričakovala preveč, pa je čisto navaden kriminalni roman. Žal. tutifruti

angelina j.  

član od: 23.5.2006

sporočila: 27

23. maj 2006 9:12

Jaz pa knjigo pravkar berem... angelina j.

romanad  

član od: 18.1.2006

sporočila: 340

23. maj 2006 9:55

Prebrala knjigo in videla film. Knjiga mi je bila bolj všeč. Tudi film ni slab. Je pa treba jemati vse bolj z rezervo. Lep dan! Romanad

tinca  

član od: 3.9.2001

sporočila: 907

23. maj 2006 15:22

Knjigo sem vzela v roke s hvalabogu malo skepse in nisem bila razočarana. Glede na to, da imam zelo rada kriminalke (Če imate priliko preberite Henninga Mankla in njegovega švedskega kriminalnega inšpektorja) se mi zdi tole čisto soliden obrtniški izdelek. Priznam pa, da ne razumem, kako lahko taka fikcija dvigne toliko prahu (no najbrž bo res držalo da je tako zaradi tega, ker je vmešano krščanstvo). Načelno mi je bila bolj všeč knjiga Angeli in demoni - čeprav ga na koncu res malo zanese, tudi ekranizacija te knjige bi bila po moje bolj spektakularna (samo Toma Hanksa si ne predstavljam kako skače iz helikopterja no). Film pa - če ne bi prebrala knjige bi mu najbrž kar težko sledila. Holywoodske produkcije izrazito ne maram in tole je tudi ena taka klasična štanca. Še kar v redu, pa nič za dol past - še en akcijski film pač. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

23. maj 2006 15:27

Se pridružujem Tinci. Sama pa mislim, da je cerkev tako knjigi, kot filmu naredila največ brezplačne reklame! LP K

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti