vtisi iz 3. srečanja kulinarikov slovenije

prekmurka  

član od: 24.10.2001

sporočila: 672

22. maj 2006 8:19

Anamarija ,vse pohvale za tvoj refošk,še danes so moje brbončice "vzburjene ",samo škoda da sem bila prisiljena ostati samo pri dveh kozarcih ,saj veš, bilo je potrebno priti še v naše lepo Prekmurje ,čeprav se potem še nisem mogla odpovedati kozarčku modre frankinje od KRI... LP VSEM Marta

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

22. maj 2006 8:57

Vidiš, različna vina...jaz sem se na začetku za vino Matjaževega očeta odločil, pa do drugih sploh prišel nisem! Se mi zdi, da smo imeli preslabo označeno vseskupaj...pri vinih tega sploh ni bilo, jasno, naprintani listki niso za v vodo (to je samokritika, saj sem narisal listke le za hrano) Pa še nekaj: jaz sem se recimo držal navodila, da naj bodo tombola darila za jurja...eni se pa niste!(ti, ti, prekmurka ti!) Za v naprej bomo morali še predebatirati, kako bi lahko bolje speljali zadevo, saj ne da je šla v nič dobra in skrbno pripravljena hrana....ampak a je le ni bilo preveč? Sicer pa kapo dol pred vsem entuziazmom in požrtvovalnostjo naših kulinarikov! Bojan

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

22. maj 2006 9:23

Bojan, hrane ni bilo preveč. Ker kot si videl, na koncu ni nič ostalo in mislim, da nič ni prišlo stran. Edini stranski učinek je tam da ni treba kuhati še nekaj dni, kajne? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1304

22. maj 2006 9:29

Bilo je presneto zanimivo videti vse tiste, ki ste se odločili stopiti ven iz ekrana. Druženje je bilo prijetno, hrana izborna, ostankov pa praktično ni bilo, saj smo jih po koncu pospravili kot mravlje v svoja mravljišča, da so se potem doma čudili in fovšijo zganjali, ko sem povedala, da je pokušina samo delček tega, kar se je skuhalo ta dan v Peklu. Ligojni in kuharski ekipi tudi jaz izrekam hvaležnost in spoštovanje za pogum in odlično izvedbo piknika. Ostal mi bo v toplem spominu. Dolores

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

22. maj 2006 9:35

Kaj jaz morem...jaz sem še doma živčen, če hrana ostane Bojan

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

22. maj 2006 9:39

prekmurka je napisal/a:
Anamarija ,vse pohvale za tvoj refošk,še danes so moje brbončice "vzburjene ",samo škoda da sem bila prisiljena ostati samo pri dveh kozarcih ,saj veš, bilo je potrebno priti še v naše lepo Prekmurje ,čeprav se potem še nisem mogla odpovedati kozarčku modre frankinje od KRI... LP VSEM Marta
Joj, ne meni mojemu možu. Veseli me da vam je teknil. Lp

anamarija1  

sporočila: 5381

22. maj 2006 9:43

Bojan je napisal/a:
Vidiš, različna vina...jaz sem se na začetku za vino Matjaževega očeta odločil, pa do drugih sploh prišel nisem! Se mi zdi, da smo imeli preslabo označeno vseskupaj...pri vinih tega sploh ni bilo, jasno, naprintani listki niso za v vodo (to je samokritika, saj sem narisal listke le za hrano) Pa še nekaj: jaz sem se recimo držal navodila, da naj bodo tombola darila za jurja...eni se pa niste!(ti, ti, prekmurka ti!) Za v naprej bomo morali še predebatirati, kako bi lahko bolje speljali zadevo, saj ne da je šla v nič dobra in skrbno pripravljena hrana....ampak a je le ni bilo preveč? Sicer pa kapo dol pred vsem entuziazmom in požrtvovalnostjo naših kulinarikov! Bojan
Bojan. žal mi je, da nisi poskusil refoška, mislim pa da bo še prilik. Sej sem ga ponujala. No, morda sem pa le bila premalo vztrajna. LP Anamarija

joli  

sporočila: 57

22. maj 2006 9:45

POZDRAVLJENI Firbčno sem si ogledala vaše žuranje,verjamem,da je bilo prva liga.ČESTITKE. Srčno,upam,da se mi bo kdaj uspelo udeležiti. joli

DROT  

član od: 8.3.2005

sporočila: 42

22. maj 2006 9:57

Pozdravljeni! Bilo je super,vendar prekratko!Vse čestitke organizatorju in vsem požrtvovalnim sodelavcem! Še pridem(va),čeprav sem bil skoraj pet ur za volanom. Uspešen teden in čimprej še enkrat! Bojan DROT

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

22. maj 2006 10:36

Jaz bi tudi rada piskerček pristavila k temu, kaj sem domov prinesla! Cviček (v 1,5 l plastenki od vode Dana) je včeraj šel ZA MED, po nedeljskem kosilu....moj svak bi prav rad vedel, čigav je bil....v moj ceker pa mi ga je vtaknil Vojko, Dušankin mož, ki ga je predhodno potegnil iz potoka!!!Moram še povedati, da smo doma sredi pohorskih vinogradov in je to velika čast, da še kakšno drugo kapljico tako hvalimo! Ker sem odhajala domov med zadnjimi, je ostalo veliko vložene zelenjave (ogromen kozarec feferonov, paprika, rdeča pesa) pa sva z Jelcy tudi to v mojo košaro zložili....gre vse skupaj z menoj v Amsterdam in bom na vas mislila, ko bom to jedlaMož ne bo dobil nič!!! O pecivu ne bi izgubljala besed, z eno besedo fantastično...edina škoda je bila, da koščki niso bili manjši..tako si lahko pojedel samo dva, tri komade in si bil sit ko boben.... Srečanje bo drag spomin v mojem življenju! Nena Nena-morje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti