22. maj 2006 10:59
aki je napisal/a: |
Mi lahko kdo pove katero in čigavo je to čokoladno pecivo ? Hči mi je naročila da se pozanimam. http://www.pecjak.si/slides/IMG_1131.htm Aki |
22. maj 2006 10:59
aki je napisal/a: |
Mi lahko kdo pove katero in čigavo je to čokoladno pecivo ? Hči mi je naročila da se pozanimam. http://www.pecjak.si/slides/IMG_1131.htm Aki |
22. maj 2006 11:00
Nena-morje: cviček je naredil moj koruznik, pa tudi moje ročice so pridne v vinogradu (če je v plastenki od Dane...če pa v plastenki od Radenske, je lahko tudi Matjažev...sicer pa sta vinograda, kjer vse to zraste, skoraj na kupu). Ognjič
22. maj 2006 11:04
Nena,če so feferoni v maxi kozarcu,potem pa boš odnesla delček mene v Amsterdam. Vesna Leben
22. maj 2006 11:07
NENA ,srečno pot in srečno na 4. srečanju KUL SLO. LP Marta
22. maj 2006 11:36
Anamarija1 - še dobro, da nisi preveč ponujala refoška, je ostalo vsaj še zame malo, da sem poplaknila pršut.. Prekmurka - veseli me, da ti moja frankinja ni škodila - pa še drugič... Ognjič, na kateri strani imate vinograd? Lahko, da se gledamo s hriba na hrib.. Tina
22. maj 2006 11:42
Kristy...mi pa moramo itak imet še "after party" za Posavje...hribček je pa Golek Ognjič
22. maj 2006 11:44
Da še jaz pristavim piskerček,kaj pa če je grodje rastlo v kališovcu? val
22. maj 2006 11:58
ok - se strinjam. No, gledamo se pa ravno ne, saj sva se midva spravila malo dlje . Vinji vrh nad Dobruško vasjo. Val, ravno pečem kruh z dodatkom ječmenove moke. Diši po celi hiši. Pol pa hujšaj, če lahko.. p.s. Če je pa grozje rastlo v Kališevcu, pa ni cviček - he,he Tina
22. maj 2006 12:16
val je napisal/a: |
Da še jaz pristavim piskerček,kaj pa če je grozdje rastlo v kališovcu? val |
22. maj 2006 12:21
Še moj pozdravček, tokrat ne iz drevesa:) Bilo je fajn, zanimivo in sproščeno. Žal se s kolesi ni izšlo, ker torta in ostale stvari dopoldne še niso bile gotove, da bi jih lahko komu drugemu poturila za peljat, pa še ljubi ima prepovedan šport in še zelo se nama je že mudilo... Sva prišla bolj pozno, se zgodi, kaj češ, mi je pa vseeno ratalo vse spečt, kar sem obljubila in sem bila zelo vesela, da je vse hitro šlo in mi ni bilo treba nič nosti nazaj. Žal sem pa pozabila posode, da bi odnesla tuje umetnije:( Čeprav sem jih ogromno prinesla kar v trebuhu... Bile so super! Prekmurka, fant se ni mogel načudit, da si se pripeljala iz Prekmurja! bil je strašno impresioniran in je rekel, da te moram posebej pohvalit! Vsekakor prideva na naslednje srečanje v Prekmurje:) Mogoče bova pa takrat le lahko kolesarila;) Ligojna, vsaka čast za organizacijo, vse je potekalo tip-top! jernej, hvala za fleksibilnost;) upam, da ti ni žal, pa da vam bojo rastlinice dobro delale in oprosti za tamudo. Dobila sva lonček za med s čebelicami, ki jih ima moj dragi strašno v čislih, tako da je bilo pravo darilo za naju! Vrana, hvala za kombučo in mlečno-kefirjevo gobico, oboje že plava v svojem mediju:) Upam, da me bojo tudi te mele tako rade kot kvasovke in se bojo tako pridno množile;) riba ribica, hvala za točke za servis in za načrte za patchwork, moje slikice dobiš v kratkem, nisem pozabila:) kača, hvala za krasne panje in se tolčem po glavi, ker nisem mogla probat marcipanovih kroglic! Prideš na pokušino kake torte;) mamamia, vse najboljše še enkrat! In upam, da boš na naslednjem pikniku že lahko jedla vse, kar ti bo srce poželelo! drot, tvoje lepinje so bile božanske! žal mi je, da nisem bila že od začetka tam, da bi poizkusila vse tiste tvoje gobe, ki jih vsi tako hvalijo! komaj čakam, da vidim tvojo stran o gobah! anamarija1, hvala za pršut, dobro voljo in še kaj:) siba, hvala ker si ga narezal:) tjas, jade, rožanc,... škoda, da se nismo našli... pa drugič, ne? Vsi ostali, ne mi zamerit, če bi vsakega posebej omenjala, bi me jernej odklopil, ker bi mu čisto format razbilo:) Fajn je bilo z vami in se že veselim naslednjega srečanja, pridem z veseljem tudi v prekmurje;) Aja, če je kdo slučajno slikal moje zadeve (picose, grisine, najboljši mlečni kruhek in torto), naj da prosim slikce še v bazo, ker sem jih jaz seveda v veliki furji, ko se mi je mudilo na piknik, seveda spet pozabila slikat... VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoče piščančje perutničke
Bučni mufini s kremastim nadevom