21. maj 2006 14:40
Aki, če je oni gospod s tisto lepo sivo brado in enakimi lasmi tvoj mož, mu povej, da je bil najbolj šarmanten gospod na srečanju - meni seveda . Sem svojemu rekla, naj si ogleda "mušter", kako mora zgledat čez ene par let Ognjič
21. maj 2006 14:40
Aki, če je oni gospod s tisto lepo sivo brado in enakimi lasmi tvoj mož, mu povej, da je bil najbolj šarmanten gospod na srečanju - meni seveda . Sem svojemu rekla, naj si ogleda "mušter", kako mora zgledat čez ene par let Ognjič
21. maj 2006 14:47
Ognjič je napisal/a: |
Bilo je krasno, upam, da bo kmalu nadaljevanje...še najboljše s pričetkom na kakšen petek popoldne in zaključkom v nedeljo, da ne bo šlo toliko hrane v "franže", vmes pa gemo v šotorčke počivat za kakšno urco, al pa tud ne |
21. maj 2006 14:47
Hvala organizatorjam za čudovito prirejeno srečanje,ki je na žalost trajalo prekratko in stokrat hvala glavnim kuharjem Matjažu,Val.......,ter vsem spretnim rokam,ki so pripravile in prinesle toooooooooooooolk dobrot,da me še danes stisne pri srcu,ker nisem imela priliko vsega po malem sprobat.HVALA za VSE DOBROTE in še posebej Ligojni,ki je omogočila prijeten kotiček za naše srečanje in medsebojno spoznavanje zasvojencev Kulinarike. LEPO vas je bilo spoznati in predlagam,da se naša srečanja še večkrat ponovijo v letošnjem letu,da bodo imeli priliko tudi tisti,ki so bili včeraj zadržani (službeno,zdravstveno) občutiti slasti s srcem in domišljijo pripravljene kulinarične specialitete članov " KULINARIKE ",ki je zakon za srečno,zdravo in zadovoljno življenje.Jaz se že prijavljam - pohitite tudi vsi,ki ste bili odsotni!!! Lep pozdrav vsem,ki smo se včeraj spoznali in do onemoglosti najedli dobrot. škarpina
21. maj 2006 15:07
Najprej se zahvaljujem kuharski ekipi,ki je odlično skuhala golaž in še marsikaj vrgla na žar. Hvala naši tajnici,ki je požrtvovalno lepila listke na darilca za srečelov.Hvala uredništvu. Hvala vsem,ki ste s svojimi izdelki in prispevki poskrbeli za naša žejna in lačna usta. Vesela vsem,da se vas je zbralo v tako velikem številu. Moram pa vas še pohvalit,ker ste sproti metali odpadke v koš in mi tako prihranili veliko dela.Tudi kadilci ste bili zelo kulturni in niste puščali ogorkov vsepovsod.Hvala vsem ,ker ste pazili na red in čistočo. Ste fenomenalna družba in za vas piknik ni težko organizirat. Še enkrat,hvala vsem!!! lepo vas pozdravljam in komaj čakam na naslednji piknik Vesna Leben
21. maj 2006 15:24
Ognjič in VilmaS se zahvaljujem za poklone . Moram hitro pošlatat, če mu kaj greben raste. Aki
21. maj 2006 15:28
Jaz bi pa vprašala za recept za eno pecivo, ki je bilo včeraj na pikniku. Bilo je "zrolano" z dveh strani, narejeno z bajno domačo slivovo marmelado in orehovim nadevom na sredini, nahajalo pa se je na mizi, ki je bila desno od golaževe "kuhinje", poleg brunarice. Zraven je bila potratna potica. Upam, da bo avtorica prepoznala svojo stvaritev, bila je namreč super in bi jaz to tudi kdaj naredila doma. Lp, tjas
21. maj 2006 15:55
Tjas,po moje je bilo tisto pecivo od stani ,ker sva debatirali kako se jim sploh reče ,mačje oči ali kolesa ali...dobro pa res sem probala in nesla domov. lp goga
21. maj 2006 15:57
tjaš...to so pa bicikli...al pa rodijaš (jaz imam za to pecivo ime "rodijaš", kdo je to spekel, pa ne vem Ognjič
21. maj 2006 16:29
Kaj naj rečem, če ste pa že drugi vse povedali? Bilo je lepo: dobra papica, še boljša družba - celo vreme je zdržalo! Najbrž ima ligojna kaj zvez tam gori... Žal mi je samo, da nisem mogla poskusiti vseh dobrot, ki so bile razstavljene - enostavno preveč je bilo vsega. Hvala (in hkrati vse pohvale!) vsem, ki ste se trudili, da je srečanje tako lepo uspelo. Blanchy
21. maj 2006 17:24
Vidim da ste se imeli čudovito in mi je kar hudo da so bile okoliščine take da nisem mogla biti z vami.Slikice so čudovite.Najbolj sta mi v oči padli dve in sicer zpecivom,ki ga vsi hvalite ,"sčarala" pa ga je KAČA-mislim da so to panji in marcipanovi bonboni.LEPO,LEPO prosim za recept,ker je moja hči "nora" na marcipan. Lep pozdrav Sporočilo je spremenil(a) kalcicl dne 21. maj 2006 17:26:24Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdov kruh z orehi
Jajčevci z rižkom