vtisi iz 3. srečanja kulinarikov slovenije

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

28. maj 2006 16:45

Tudi moje mnenje je, da je enkrat na leto dovolj za srečanje, posebej ker je pol leta slabo vreme Če bi bilo srečanje vsak mesec, bi zvodenel čar le tega. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4745

28. maj 2006 18:43

Srečanj s prijatelji ni nikoli dovolj, vsaj pri nas, na sončni (kranjski) strani Posavja...verjetno so pa na senčni (štajerski) strani Posavja enakega mnenja. Torej...nihče nas ne ustaviiii...saj srečanja niso samo zvrhane gore hrane in pijače, to je lahko tudi prijeten klepet ob kavici, vinčku, soku..., na senčni terasi kjerkoli že. In se mi zdi, da nam v takšnem primeru tudi "vrhovni poglavar" Jernej nebi dal košarice ....saj drugače bom še pomislila, da nas ne mara Ognjič

škarpina  

član od: 3.11.2005

sporočila: 294

28. maj 2006 19:18

Ognjič,se popolnoma strinjam - ni vse v hrani (če je že,je dobrodošlo),več pomenijo prijateljska srečanja in prijeten klepet ob kavici,kjer čas tako ali tako prehitro mine (v službi se pa strašno vleče) in tudi moje mišljenje je,da nam naš "vrhovni poglavar" Jernej ne bi dal košarice.Nisem sigurna,vendar ne verjamem,da je pravilo srečanja vseh članov samo 1 x letno - kajti nemogoče je vsem članom vskladiti določen datum iz kakršnegakoli razloga že,verjamem pa,da bi se še veliko članov z veseljem med seboj spoznalo in družilo. Do 20.leta jej kolikor moreš;do 50.samo toliko koliko moraš,po 50.letu pa jej kar se da malo...

jernej  

28. maj 2006 19:19

Joj Ognjič si narobe tole intepretirala. Hotel sem reči, da tak piknik bi bil težko vsak mesec, ker bi izgubil nekaj svojega čara. In nisem noben poglavar Pač imam to čast da skrbim za to stran Kakšen kuharski mojster pa glih nisem. Saj niti ražnjičev ni nihče pohvalil. Pa tudi... saj nobenemu ni treba mojega dovoljenja dobiti, a se srečujete oz. srečujemo. Tako da ne vem o kakšnih košaricah govorite. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Ognjič  

28. maj 2006 19:45

Jaz hvalim tvoje ražnjiče...sem ga pojedla kasneje, za pohvalit je že to, da se kakšen dedec spravi karkoli v zvezi s hrano pripravit (že dolgo čakam, da se tudi pri meni doma začne kaj takšnega dogajat ). Seveda si naš poglavar , saj se na tvojem strežniku krasno imamo . Pri nas pravimo, da nekdo "da košarico", če zavrne povabilo....in ti nam ne boš dal košariceeee, ko te bomo kam povabili, ker se mi zdi, da nas pa vseeno imaš ža kar malo raaaaaaddd Ognjič

jernej  

28. maj 2006 19:53

Aja tako si misila... Ja seveda ne bom zavrnil, če bomo le živi in zdravi Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

28. maj 2006 19:57

Lahko nam postanejo Trojane "tradicionalno" srečanje ob kavici in krofih, kaj pravite? Pa je to tudi lahko vsak mesec, nekdo lahko pride junija, nekdo julija.........Mislim, da je za razmislit! Galja

Ognjič  

28. maj 2006 20:04

Galja, sem že na štartu...pa nikar preveč "razmišljevat"... Ognjič

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

28. maj 2006 20:09

Ognjič, a se že pelješ proti Trojanam? Pa ne nocoj, no, sem v nočni, ha,ha! Galja

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

28. maj 2006 20:35

Ja galja res je za razmisliti. Saj trojanski krofi so res čudovita zadeva. Morda bi pa raje razmišljali v tej smeri, da spoznamo še druge slovenske gostinske znamenitosti (gostilne) še v kakšnem drugem kraju. 100 km v eno stran vedno za v isto gostilno? Nevem, razmislite malo. LP Matjaž

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti