25. maj 2006 20:50
tjas je napisal/a: | ||
|
25. maj 2006 20:50
|
25. maj 2006 21:01
|
25. maj 2006 21:06
No,zdaj pa je že čas,da še jaz naredim svojo spletno stran.Pa mi govorijo,pa nič ne ubogam. Vesna Leben
25. maj 2006 21:09
galyka je napisal/a: | ||||
|
25. maj 2006 21:27
Torej: anamarija1 in VilmaS, ko se bo dogajalo v Izoli, Kopru in Brusnicah, NE POZABITE O TEM OBVESTIT svojih kameratic in kameratov iz KUL SLO. . Ognjič
25. maj 2006 21:41
matjaž je napisal/a: |
Anamarija hitro datum, kdaj je letos praznik refoška in oliv v Izoli. LP Matjaž |
25. maj 2006 21:48
Ognjič je napisal/a: |
Torej: anamarija1 in VilmaS, ko se bo dogajalo v Izoli, Kopru in Brusnicah, NE POZABITE O TEM OBVESTIT svojih kameratic in kameratov iz KUL SLO. . Ognjič |
25. maj 2006 21:49
kača je napisal/a: |
Mi je prejle, ko sva se vrnila iz Celja (silom prilike sva si ogledala tudi kače v City parku v CE!), mož malo "opral glavo", češ da naj mu ne "delam sramote" - ker sv redna gosta na obali, saj imamo eno domovanje tudi tam (za stare čase), poznava cene gostincev, kar se tiče predvsem vina in rob - nabavno ceno po navadi pomnožijo s 3. Je rekel, da moram jaz isto narediti tudi za plačilo CD-ja, potem je potrebna še napitnina, tako da....Ligojna, imejta razliko z Jankotom za kavico ali 2 dcl šampanjca za super izvedbo piknika. Kdaj in kje je planiran naslednji? Anamarija, od kod z obale si? Ko sva midva tam dol, če je le možno, narediva kolesarsko turo iz Lucije do Kopra in nazaj. Mogoče se kje srečamo? Pa hvala za dobro, uporabno darilo, ki sem ga zadela na tomboli. Ja, še tole: sem imela ta teden malo morje neprijetnih obveznosti (med drugim tudi dva pogreba v ožjem sorodstvu), zato bo treba še malo počatati na moja recepta (za panje in marcipanove kroglice) še malo počakati - moram še sina angažirati, da mi pokaže kako poslati slike. Ali pa jih bo treba prekopirati s pikniškega CD. Bom pa to uredila v najkrajšem času! LP kača |
25. maj 2006 21:52
Kaj pa vi trije, ne boste prišli k meni na refošk, saj pri meni se dobi tudi kavica Ja, prav na vas sem mislila, Tjas, Jernej pa Galyka lp
25. maj 2006 22:01
anamarija1...rožica že cel teden čaka na tvoj pogum..... OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom
Svedri s parmezanovo kremo