29. maj 2006 15:24
Saj nisem mislila nič slabega. Vesela sem pač, ker si mi dala to slastno informacijo. Da pa si št. 1 sem izpeljala tudi iz tvojega nika (anamarija1). Tamči
29. maj 2006 15:24
Saj nisem mislila nič slabega. Vesela sem pač, ker si mi dala to slastno informacijo. Da pa si št. 1 sem izpeljala tudi iz tvojega nika (anamarija1). Tamči
29. maj 2006 16:24
Hojla! Nekajkrat sem imel to srečo, (letos bo prav tako) da sem bil na tem prazniku v Izoli, Eni ga imenujejo tudi ribiški praznik. Na stojnicah se predstavljajo domačini iz Kort in okoliških vasi s ponudbo domačega refoška, oliv, olivnega olja, raznih rib v marinadah ter se vse vrste domačih specialitet. Na bližnjem odru se pa dogaja predvsem veselo petje in pa obilo glazbe dolgo v noč. Skratka ena vikend veselica bi se lahko temu reklo. Če nisi vsaj malo previden je lahko za glavo zelo nevarna - hik... Lep pozdrav Matjaž PS Morda se pa tam v petek srečamo.
29. maj 2006 19:41
Matjaž, KJE natančno pa je to v Izoli? Sem totaln debil kar se našega Primorja tiče... :(( Tamči
29. maj 2006 19:57
mal z zamudo dajem predlog za ponovno srecanje rogaske za vse stajerce ki niso mogli prit v pekel imamo nov lokal napolis ki je cudovi a ne og njiclp vesna vesna kovačič
29. maj 2006 20:04
Dušanka, sem na hitro preletela pošto in ugotovila, da sem med tistimi, ki ji manjkajo prvi trije maili. Boš lahko poslala še enkrat? Hvala in lep pozdrav kača
29. maj 2006 22:51
vesna kovačič je napisal/a: |
mal z zamudo dajem predlog za ponovno srecanje rogaske za vse stajerce ki niso mogli prit v pekel imamo nov lokal napolis ki je cudovi a ne og njiclp vesna vesna kovačič |
30. maj 2006 14:39
Denar,ki se je pobiral v Peklu za mojega strica,za piknik prostor...denar je zdaj v njegovih rokah.Stric Miro se vam najlepše zahvaljuje. Jaz pa zahvaljujem vsem,ki ste mi in mi pridno pošiljate denar za cd-fotografije.Saj sem vedela,da vam lahko zaupam.Hvala tudi tistim,ki ste primaknili več.Danes pa sem od Aksi prejela še praktično darilce.Aksi,najlepša hvala. l.p. Vesna Leben
30. maj 2006 14:50
vesna kovačič je napisal/a: |
mal z zamudo dajem predlog za ponovno srecanje rogaske za vse stajerce ki niso mogli prit v pekel imamo nov lokal napolis ki je cudovi a ne og njiclp vesna vesna kovačič |
30. maj 2006 15:10
sem si že jezik z "drot piršno" zdrgnila...bom videla, če bo eno čiščenje pomagalo Ognjič
30. maj 2006 20:40
ne matjaz vsi ste POVABLJENI ce si mogoce narobe zastopil lp vesna kovačičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki z žajbljem
Juha iz čičerike in rožmarina