vtisi iz 3. srečanja kulinarikov slovenije

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

25. maj 2006 21:06

No,zdaj pa je že čas,da še jaz naredim svojo spletno stran.Pa mi govorijo,pa nič ne ubogam. Vesna Leben

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

25. maj 2006 21:09

galyka je napisal/a:
tjas je napisal/a:
jernej je napisal/a:
Wow, tjas.net To je pa še "huje" kot pecjak.si naslov Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
He he he Mam moža računalniškega frika. Veš da se ne bi spodobilo, če ne bi imela tudi žena računalniškega frika svoje domene tjas
Tjaš res morava en dan na kavo, bova imeli še eno skupno temo (poleg Kulinarike ... Čeprav jaz svoje domene nimam (ima moj dve drugače svoji), niti ne vem kaj bi gor dala. Mogoče bi si naredila blog, to je zdej popularno. lp, Marija Sporočilo je spremenil(a) galyka dne 25. maj 2006 21:02:22
Ne ne Galyka, Blogi so že mimo. Zdaj se slečeš, pa daš par slikic gor ko si zakrita, več pa vidijo na plačljivi strani. To je zdaj in Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

25. maj 2006 21:27

Torej: anamarija1 in VilmaS, ko se bo dogajalo v Izoli, Kopru in Brusnicah, NE POZABITE O TEM OBVESTIT svojih kameratic in kameratov iz KUL SLO. . Ognjič

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

25. maj 2006 21:41

matjaž je napisal/a:
Anamarija hitro datum, kdaj je letos praznik refoška in oliv v Izoli. LP Matjaž
V soboto,03.06.2006 Matjaž, ti bom sporočila, zdaj pa sem te malo nahecala, nebi bilo slabo. da bi se spet srečali ne? Jaz vas že pogrešam. lp Anamarija P.s. Jutri pa pridem sem obljubila rožici, veš kje? Bodi sem gor med 20 in 22 pa boš videl

anamarija1  

25. maj 2006 21:48

Ognjič je napisal/a:
Torej: anamarija1 in VilmaS, ko se bo dogajalo v Izoli, Kopru in Brusnicah, NE POZABITE O TEM OBVESTIT svojih kameratic in kameratov iz KUL SLO. . Ognjič
Ne bom pozabila na prijatelje, prav gotovo , bom pravočasno sporočila. lp

anamarija1  

25. maj 2006 21:49

kača je napisal/a:
Mi je prejle, ko sva se vrnila iz Celja (silom prilike sva si ogledala tudi kače v City parku v CE!), mož malo "opral glavo", češ da naj mu ne "delam sramote" - ker sv redna gosta na obali, saj imamo eno domovanje tudi tam (za stare čase), poznava cene gostincev, kar se tiče predvsem vina in rob - nabavno ceno po navadi pomnožijo s 3. Je rekel, da moram jaz isto narediti tudi za plačilo CD-ja, potem je potrebna še napitnina, tako da....Ligojna, imejta razliko z Jankotom za kavico ali 2 dcl šampanjca za super izvedbo piknika. Kdaj in kje je planiran naslednji? Anamarija, od kod z obale si? Ko sva midva tam dol, če je le možno, narediva kolesarsko turo iz Lucije do Kopra in nazaj. Mogoče se kje srečamo? Pa hvala za dobro, uporabno darilo, ki sem ga zadela na tomboli. Ja, še tole: sem imela ta teden malo morje neprijetnih obveznosti (med drugim tudi dva pogreba v ožjem sorodstvu), zato bo treba še malo počatati na moja recepta (za panje in marcipanove kroglice) še malo počakati - moram še sina angažirati, da mi pokaže kako poslati slike. Ali pa jih bo treba prekopirati s pikniškega CD. Bom pa to uredila v najkrajšem času! LP kača
Kača, vas pričakujem s kozarčkom refoška

anamarija1  

25. maj 2006 21:52

Kaj pa vi trije, ne boste prišli k meni na refošk, saj pri meni se dobi tudi kavica Ja, prav na vas sem mislila, Tjas, Jernej pa Galyka lp

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

25. maj 2006 22:01

anamarija1...rožica že cel teden čaka na tvoj pogum..... Ognjič

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

25. maj 2006 22:33

jernej je napisal/a:
Ne ne Galyka, Blogi so že mimo. Zdaj se slečeš, pa daš par slikic gor ko si zakrita, več pa vidijo na plačljivi strani. To je zdaj in Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
LOL, moj že sprašuje kako domeno pa stran bi torej rada. lp, Marija

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

25. maj 2006 23:08

jernej je napisal/a: Ne ne Galyka, Blogi so že mimo. Zdaj se slečeš, pa daš par slikic gor ko si zakrita, več pa vidijo na plačljivi strani. To je zdaj in Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije To si bom pa jaz umislila...madonca, bodo presenečeni Nena Nena-morje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti