vtisi iz 3. srečanja kulinarikov slovenije

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

27. maj 2006 17:04

škarpina je napisal/a:
Ti to resno misliš anamarija - se zavedaš koliko kulinarikov želi ponovno srečanje in druženje? Krasni ljudje in srečna sem,da sem majhen delček skupine ljubiteljev dobrih kulinaričnih specialitet in prijetnega kroga zanimivih ljudi.Še se bomo veliko družili,dobro jedli in pili ter se veselili. Sem mogoče malo tečna,a vseeno ponovno prosim avtorico potice,ki je bila na pokušini v Peklu,da izda skrivnost sestavin te, več kot odlične potice.Prosim???? http://www.pecjak.si/slides/IMG_1131.htm predzadnja slikica - KOLIKO HRANE v štirioglati škatli levo.Hvala. Do 20.leta jej kolikor moreš;do 50.samo toliko koliko moraš,po 50.letu pa jej kar se da malo...
Pozdravljena Škarpina, predvsem je bila velika želja, oziroma še je, po ponovnem srečanju, malo smo se vsi skupaj pohecali. Jaz bi vas rade volje povabila pri meni, nimam pa tak velik prostor kot Ligojna, nekje tam 30-35 ljudi bi še spravila skupaj.Imam čudovito kantino s kaminom, v primeru slabega vremena. Nebi pa želela delati izjem, rada bi vas videla vse. Vem, da boste vsi šli na dopust na obalo, in vsi boste šli mimo moje hiše, tudi če greste na Hrvaško, ne morete drugače kot po obvoznicii Oglasite se vsaj za pet minut, na eno pijačo, ne pozabiti name, ker bom sicer. Bom že zvedela, če boste šli mimo, brez da bi se ustavili Pozdrav vsem Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 27. maj 2006 20:30:54

skalarica  

član od: 3.2.2004

sporočila: 26

27. maj 2006 17:48

Anamarija1 kam to vabiš, oz. kje si doma?

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

27. maj 2006 17:59

anamarija1 je napisal/a:
škarpina je napisal/a:
Ti to resno misliš anamarija - se zavedaš koliko kulinarikov želi ponovno srečanje in druženje? Krasni ljudje ...
Pozdravljena Škarpina, predvsem je bila velika, oziroma še je, po ponovnem srečanju, malo smo se vsi skupaj pohecali... Pozdrav vsem Anamarija
Nič se nismo hecali. Vsi skupaj pridemo z dvema avtobusoma. Prvi je že poln, za drugega pa pohitte s prijavami. V Izoli se bomo parkirali, nato pa po enih par k tebi na pijačo špancirali. LP Matjaž

anamarija1  

27. maj 2006 18:24

Matjaž, velja, zmenjeno, naj ti še povem, da je praznik refoška mimo, bil je 20.05.2006 v Marezigah, No, na dveh koncih pa ne moraš biti a ne? lp

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

27. maj 2006 18:56

Res ne morem biti na dveh koncih. Za praznik v Merezigah sem vedel. V juniju imajo vsako leto praznik refoška in oliv v Izoli. Tista ulica za Ribičem je sestavljena v celo vrsto stojnic. LP Matjaž

terezija  

član od: 26.5.2003

sporočila: 935

27. maj 2006 22:09

No bo kakšen odgovoril na anketo o pikniku, sedaj smo sami taki ki jokamo, ker nas ni bilo tam lp zinka

škarpina  

član od: 3.11.2005

sporočila: 294

28. maj 2006 6:59

Draga anamarija! citat "Nič se nismo hecali. Vsi skupaj pridemo z dvema avtobusoma. Prvi je že poln, za drugega pa pohitte s prijavami. V Izoli se bomo parkirali, nato pa po enih par k tebi na pijačo špancirali." LP Matjaž Hec gor ali dol,Izola je krasna, ti še bolj, resnica pa je ta,da si tisti,ki niso bili na srečanju v Peklu enako želijo takšnega prijetnega srečanja kot smo ga imeli mi,da ne govorim koliko bi vsi mi radi to ponovili in to čimprej. anamarija,nikar se ne prestraši,ne bomo vdrli kar tako kot stari Slovani izza Karpatov,če pa imaš kakšno idejico pa le na dan z njo. Lep pozdrav Škarpina Do 20.leta jej kolikor moreš;do 50.samo toliko koliko moraš,po 50.letu pa jej kar se da malo...

anamarija1  

28. maj 2006 16:16

O, joj, ne Škarpina, ti in vsi vi ste krasni in sem prav srečna, da sem vas spoznala. No, tradicijonalno srečanje KulSlo je mimo, Po moje je tudi prav, da je le enkrat letno. Moj predlog: Čez en mesec se dobimo v pizzeriji Delfin v Izoli, da preživimo, še kakšno prijetno urico skupaj. Tisti , ki bi želel priti naj mi po ZS sporoči, da vem koliko miz rezervirati. lp Anamarija

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

28. maj 2006 16:45

Tudi moje mnenje je, da je enkrat na leto dovolj za srečanje, posebej ker je pol leta slabo vreme Če bi bilo srečanje vsak mesec, bi zvodenel čar le tega. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

28. maj 2006 18:43

Srečanj s prijatelji ni nikoli dovolj, vsaj pri nas, na sončni (kranjski) strani Posavja...verjetno so pa na senčni (štajerski) strani Posavja enakega mnenja. Torej...nihče nas ne ustaviiii...saj srečanja niso samo zvrhane gore hrane in pijače, to je lahko tudi prijeten klepet ob kavici, vinčku, soku..., na senčni terasi kjerkoli že. In se mi zdi, da nam v takšnem primeru tudi "vrhovni poglavar" Jernej nebi dal košarice ....saj drugače bom še pomislila, da nas ne mara Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti