27. maj 2006 17:04
škarpina je napisal/a: |
Ti to resno misliš anamarija - se zavedaš koliko kulinarikov želi ponovno srečanje in druženje? Krasni ljudje in srečna sem,da sem majhen delček skupine ljubiteljev dobrih kulinaričnih specialitet in prijetnega kroga zanimivih ljudi.Še se bomo veliko družili,dobro jedli in pili ter se veselili.
Sem mogoče malo tečna,a vseeno ponovno prosim avtorico potice,ki je bila na pokušini v Peklu,da izda skrivnost sestavin te, več kot odlične potice.Prosim????
http://www.pecjak.si/slides/IMG_1131.htm predzadnja slikica - KOLIKO HRANE v štirioglati škatli levo.Hvala.
Do 20.leta jej kolikor moreš;do 50.samo toliko koliko moraš,po 50.letu pa jej kar se da malo... |
Pozdravljena Škarpina, predvsem je bila velika želja, oziroma še je, po ponovnem srečanju, malo smo se vsi skupaj pohecali. Jaz bi vas rade volje povabila pri meni, nimam pa tak velik prostor kot Ligojna, nekje tam 30-35 ljudi bi še spravila skupaj.Imam čudovito kantino s kaminom, v primeru slabega vremena.
Nebi pa želela delati izjem, rada bi vas videla vse.
Vem, da boste vsi šli na dopust na obalo, in vsi boste šli mimo moje hiše, tudi če greste na Hrvaško, ne morete drugače kot po obvoznicii
Oglasite se vsaj za pet minut, na eno pijačo, ne pozabiti name, ker bom sicer
.
Bom že zvedela, če boste šli mimo, brez da bi se ustavili
Pozdrav vsem
Anamarija
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 27. maj 2006 20:30:54