vtisi iz 3. srečanja kulinarikov slovenije

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

24. maj 2006 19:51

[citat=--rozanec--]Dragička, a mogoče tunin namaz, ki je bil v rumeni posodi? Če je tunin, potem je moj Ta namaz pa je bil sugurno zelo dober,saj je ostala prazna posoda.Posodo pa si pozabila odnesti domov.Pridi ponjo na Vrhniko,te čaka pri meni. Vesna Leben

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

24. maj 2006 19:59

Ligojna namenoma sem jo pustila tam, ker jih imam doma še čez glavo. Mami dela v Eta in v teh posodah imajo začimbe (ala vegeta) za razne jedi. Tako da sploh ni problem. Uporabi jo za kaj koristnega Lep dan vam želim

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

24. maj 2006 20:12

Rozanec,posodica bo prišla prav.Najlepša hvala. Vesna Leben

Varia  

član od: 3.1.2006

sporočila: 108

24. maj 2006 20:33

Sedaj je pa že čas, da se vam tudi jaz malo oglasim. Čeprav mi je že drugič "spodletelo" in se nisem mogla udeležiti srečanja, sem bila z mislimi z vami. "pazila" sem na vreme, mislila na golaž in vse tiste dobrote, ki so dišale do Maribora. Seveda, pa sem si najbolj želela veselega druženja z vami. Včeraj me je prijetno presenetila Riba-ribica, ki mi je prinesla vaša darilca. Še en dokaz več, da smo na naši Kulinariki enkratna - velika družina. Hvala, da sem bila deležna vaše pozornosti. Iskren pozdrav vsem, Varia Varia

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8892

24. maj 2006 20:47

Rozanec, bom poskusila narediti in bom videla ali je to to. Hvala zaenkat - čao!

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

24. maj 2006 21:12

Ligojna, tudi jaz se ti zahvaljujem za poslan CD. Sem pa ugotovila, da si tudi ti ena izmed tistih, ki v imenu ulice napiše v namesto n. Pa nič hudega, so se na naši pošti že navadili, ker dobimo vsak san ogromno pošte. Če bi pa napisala 1000 LJ, bi pa pošta šla na Škofljico. Še to: meni nikako ne gre skupaj cena 300 SIT. Kje pa so stroški znamk? Mislim, da bi bilo celo 500 SIT premalo za pokritje stroškov! Jaz pošljem 500! Še enkrat hvala in kličem na naslednje srečanje! kača

romanad  

član od: 18.1.2006

sporočila: 340

25. maj 2006 7:46

Ligonja tudi jaz se ti zahvaljujem in tudi jaz mislim, da je 300 SIT premalo. Pošljem več, da bo še za kakšno pivo za moža, ki je posnel tako lepe fotografije KAPO DOL!!. Obema najlepša hvala!!! Romanad

škarpina  

član od: 3.11.2005

sporočila: 294

25. maj 2006 11:09

PROSIM,na dan z besedo in receptom avtorico potice,ki je res fantastična (ne zamerit ostali,ni bilo mogoče vse poizkusit,ta pa mi je prišla prva pod roke in na žalost tudi zadnja in za katero moja soseda prosi recept,ker ji je bila strašno všeč).Nahaja se: http://www.pecjak.si/slides/IMG-1131.htm predzadnja slika KOLIKO HRANE v štirioglati škatli levo. Prosim za recept in se že vnaprej zahvaljujem z lepimi pozdravi in še vedno pod vtisom prijetnega srečanja v Peklu. Škarpina Do 20.leta jej kolikor moreš;do 50.samo toliko koliko moraš,po 50.letu pa jej kar se da malo...

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4745

25. maj 2006 11:29

VARIA, jaz sem dobila tvoje darilo...hvala, praktično, uporabno...nikdar jih ni preveč! Kave pa tudi veliko spijemo. Ognjič

skalarica  

član od: 3.2.2004

sporočila: 26

25. maj 2006 11:35

Ker sem bila na dopustu in se nisem mogla javiti je čas, da se javim tudi jaz. Res enkratno srečanje in hvala vsem organizatorjem, da so nam omogočili, da sem se srečala s tako prijetnimi ljudmi in da sem se osebno spoznala z nekaterimi, s katerimi si dopisujemo. Vse priznanje Ligojni in njeni družini, ki so nas tako potrpežlijvo prenašali, nas cerkljali, slikali... Seveda pa ne smem pozabiti kuharja Matjaža in ves njegov trud ob kuhanju golaža, peki ,mesa ... Še enkrat najlepša hvala in lep sončen dan vsem želim Branka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti