vtisi iz 3. srečanja kulinarikov slovenije

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

25. maj 2006 16:50

Bojan je napisal/a:
matjaž, daj kljukico za visoko prioriteto zraven, pa gre takoj v objavo Med fotkami od Ligojne pa ni nobenega posnetka kotla, je veliko "postopka", ni pa gotovega izdelka. Ga ima kdo? Bojan
Evo, golaž je tukaj: http://www.tjas.net/kulslo/ tjas

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

25. maj 2006 17:49

Tortica, ali je našel tvoj sin sošolca na našem pikniku in si spoznala njegovo mamico? Sprašuje radovednica iz Maribora riba-ribica

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

25. maj 2006 18:03

Wow, tjas.net To je pa še "huje" kot pecjak.si naslov Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

25. maj 2006 18:09

Ognjič je napisal/a:
Anamarija1, si ti morda doma kje tam, kjer je vsako leto praznik češenj? Ognjič
Pri nas je vedno praznik Kje pa je praznik češenj?

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

25. maj 2006 18:38

Ognjič Jaz pa sem doma tam kjer je praznik jagod Zdaj pa malo bolj resno, jaz sem doma tam kjer je praznik refoška, no blizu Sporoči mi če si ugotovila kje je to, poveži malo jagode pa refošk, pa .... Tukaj sem doma. Anamarija

tjas  

25. maj 2006 19:22

anamarija1 je napisal/a:
Ognjič je napisal/a:
Pri nas je vedno praznik Kje pa je praznik češenj?
Praznik češenj je v Goriških brdih, Anamarija je pa z Obale... Praznik bo junija - lani je bil prvi vikend v juniju, za letos pa še nisem nič slišala, ampak res nisem pogosto doma tjas

tjas  

25. maj 2006 19:23

jernej je napisal/a:
Wow, tjas.net To je pa še "huje" kot pecjak.si naslov Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
He he he Mam moža računalniškega frika. Veš da se ne bi spodobilo, če ne bi imela tudi žena računalniškega frika svoje domene tjas

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

25. maj 2006 19:38

Ognjič je napisal/a:
Ognjič, tudi na Dolenjskem imamo vsako leto praznik češenj- v Brusnicah. Dopoldne že zalaufa prodaja češenj, štrudlja, popoldne pa povorka. Sledi veselica z golažem, odojkom in seveda.... cvičkom. Čisto blizu KK LP, V.

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

25. maj 2006 19:54

Anamarija hitro datum, kdaj je letos praznik refoška in oliv v Izoli. LP Matjaž

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

25. maj 2006 20:32

Mi je prejle, ko sva se vrnila iz Celja (silom prilike sva si ogledala tudi kače v City parku v CE!), mož malo "opral glavo", češ da naj mu ne "delam sramote" - ker sv redna gosta na obali, saj imamo eno domovanje tudi tam (za stare čase), poznava cene gostincev, kar se tiče predvsem vina in rob - nabavno ceno po navadi pomnožijo s 3. Je rekel, da moram jaz isto narediti tudi za plačilo CD-ja, potem je potrebna še napitnina, tako da....Ligojna, imejta razliko z Jankotom za kavico ali 2 dcl šampanjca za super izvedbo piknika. Kdaj in kje je planiran naslednji? Anamarija, od kod z obale si? Ko sva midva tam dol, če je le možno, narediva kolesarsko turo iz Lucije do Kopra in nazaj. Mogoče se kje srečamo? Pa hvala za dobro, uporabno darilo, ki sem ga zadela na tomboli. Ja, še tole: sem imela ta teden malo morje neprijetnih obveznosti (med drugim tudi dva pogreba v ožjem sorodstvu), zato bo treba še malo počatati na moja recepta (za panje in marcipanove kroglice) še malo počakati - moram še sina angažirati, da mi pokaže kako poslati slike. Ali pa jih bo treba prekopirati s pikniškega CD. Bom pa to uredila v najkrajšem času! LP kača

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti