25. maj 2006 16:50
Bojan je napisal/a: |
matjaž, daj kljukico za visoko prioriteto zraven, pa gre takoj v objavo Med fotkami od Ligojne pa ni nobenega posnetka kotla, je veliko "postopka", ni pa gotovega izdelka. Ga ima kdo? Bojan |
25. maj 2006 16:50
Bojan je napisal/a: |
matjaž, daj kljukico za visoko prioriteto zraven, pa gre takoj v objavo Med fotkami od Ligojne pa ni nobenega posnetka kotla, je veliko "postopka", ni pa gotovega izdelka. Ga ima kdo? Bojan |
25. maj 2006 17:49
Tortica, ali je našel tvoj sin sošolca na našem pikniku in si spoznala njegovo mamico? Sprašuje radovednica iz Maribora riba-ribica
25. maj 2006 18:03
Wow, tjas.net To je pa še "huje" kot pecjak.si naslov Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
25. maj 2006 18:09
Ognjič je napisal/a: |
Anamarija1, si ti morda doma kje tam, kjer je vsako leto praznik češenj? Ognjič |
25. maj 2006 18:38
Ognjič Jaz pa sem doma tam kjer je praznik jagod Zdaj pa malo bolj resno, jaz sem doma tam kjer je praznik refoška, no blizu Sporoči mi če si ugotovila kje je to, poveži malo jagode pa refošk, pa .... Tukaj sem doma. Anamarija
25. maj 2006 19:22
anamarija1 je napisal/a: | ||
|
25. maj 2006 19:23
jernej je napisal/a: |
Wow, tjas.net To je pa še "huje" kot pecjak.si naslov Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
25. maj 2006 19:38
Ognjič je napisal/a: |
Anamarija1, si ti morda doma kje tam, kjer je vsako leto praznik češenj? Ognjič |
25. maj 2006 19:54
Anamarija hitro datum, kdaj je letos praznik refoška in oliv v Izoli. LP Matjaž
25. maj 2006 20:32
Mi je prejle, ko sva se vrnila iz Celja (silom prilike sva si ogledala tudi kače v City parku v CE!), mož malo "opral glavo", češ da naj mu ne "delam sramote" - ker sv redna gosta na obali, saj imamo eno domovanje tudi tam (za stare čase), poznava cene gostincev, kar se tiče predvsem vina in rob - nabavno ceno po navadi pomnožijo s 3. Je rekel, da moram jaz isto narediti tudi za plačilo CD-ja, potem je potrebna še napitnina, tako da....Ligojna, imejta razliko z Jankotom za kavico ali 2 dcl šampanjca za super izvedbo piknika. Kdaj in kje je planiran naslednji? Anamarija, od kod z obale si? Ko sva midva tam dol, če je le možno, narediva kolesarsko turo iz Lucije do Kopra in nazaj. Mogoče se kje srečamo? Pa hvala za dobro, uporabno darilo, ki sem ga zadela na tomboli. Ja, še tole: sem imela ta teden malo morje neprijetnih obveznosti (med drugim tudi dva pogreba v ožjem sorodstvu), zato bo treba še malo počatati na moja recepta (za panje in marcipanove kroglice) še malo počakati - moram še sina angažirati, da mi pokaže kako poslati slike. Ali pa jih bo treba prekopirati s pikniškega CD. Bom pa to uredila v najkrajšem času! LP kačaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni cmoki z makovim sladoledom
Pečen riž z zelenjavo