25. mar 2006 15:51
Zdaj sem se tudi jaz spomnila na pečico in posledično na še eno zoprno nalaganje maščobe - po vrhu kuhinjskih elementov...bljaaak. Ampak, vsak drugi petek je tu moja Milica in se s tem, na srečo, ne ukvarjam, kot tudi ne s čiščenjem notranjosti kuhinjskih elementov.
In kot je rekla Rebeka - je že bolj prijetno na terasi spit kavo kot delat. Že zato, ker meni doslej še čisto nobeno delo ni ušlo: ves prah je počakal, vso perilo je ostalo nezlikano, vse postelje nepreoblečene (saj res, to šele sovražim preoblačenje postelj - na srečo to rada počne hči, pa naša Milica, jasno); kvečjemu vedno več je bilo vsega za naredit, namesto manj. Torej, najprej prijetnejše dolžnosti, potem pa tisto, kar pač mora biti, to te pač vedno počaka, medtem ko se kavalahko shladi...
Ravno sem posesala stopnice po hiši od vrha do kleti (pet etaž), pa kuhinjo, zdaj pa me je zamenjala hčera, jaz pa sem prišla na kulinariko. Sem d anes lahko tu, ker s em naredila dobro kosilo pa še tiramisu za povrh, zvečer pa greva z možem s prijatelji ven (pogledat v eno gostilno, kjer še nismo jedli). Dela na vrtu sta nas danes razbreneila dva gospoda, ki sta postavila nove lesene ograjice ob predelih, kjer bodo rasle rože, obrezala sta drevje in sploh opravila vsa večja dela. Mi pa nslednji reden "štihanje" pa ssajenje krompirja, peteršilja in solate...
- Rebeka, to je bilo tebi namenjeno.
Je tašča zadnjič lupila dve novi metli, da bomo lahko lepše pometali. Kako jaz to počnem je jasno po tem, da sploh ne vem, kje je njuno mesto...Mož pa je rekel, da bolje, da ne vem, kje sta, ker če se ju dotaknem, bom kar poletela....
Mamamia
mamamia