18. dec 2013 19:57
Vrtejbenka hvala, lahko je tudi darilo, si mi dala idejo.
naor
18. dec 2013 19:57
Vrtejbenka hvala, lahko je tudi darilo, si mi dala idejo.
naor
18. dec 2013 23:03
naor je napisal/a: |
Kulinarika, a ne?
|
Pa seveda! Najprej recepte tu gor prečekiram; če ga ni tu gor, je čudno :)
10. jan 2016 1:20
Jaz bi želela prodati par kuharskih knjig, ki sem jih dobila in imam podvojene. In sicer:
- Jedi na mah (4 €)
- Ken Hom kuha kitajske jedi (4 €)
- Jedi na mah (5 €)
- Lahka kuhinja (7 €)
- Dnevnikove kuharske knjige (3 €/kom)
Več na zs.
BLEJSKAVIHRA
11. jan 2016 9:19
Knjiga "Jedi na mah" je navedena dvakrat, prvič ima ceno 4 EUR, drugič 5 EUR. Katera cena je prava? Ali gre za dve različni knjigi?
Miroslav Vulović
25. jan 2016 17:08
V soboto sem po premisleku kupila knjigo o zelenjavnih jedilnikih, 35 eur.
Med drugim je tudi recept: Zajtrk z makovkami.
Pod sestavinami: kava, mleko, sladkor, maslo, makovke, ementalec, dimljen sir, jogurt, grenivke, narezano suho sadje (pest rozin, pest suhih fig, pest mandeljnov, pest orehovih jedrc)
Navodilo: skuhamo kavo in mleko, na mizo postavimo jogurt in maslo,mna krožnik razporedimo obe vrsti narezanega sira, v košarico damo makovke in v skledico narezano suho sadje.
Grenivka s sladkorjem: Grenivkimprerežemo in polovice z nožkom zarežemo ob robu in krhljih. Potresemo s sladkorjem in jemo z žličko.
A je to recept za v knjigo za 35 eur? Če bi ga kdo tukaj objavil, bi bil deležen en kup kritik.
ann
25. jan 2016 17:53
A nisi knjige prelistala, preden si jo kupila?
Seveda se strinjam, da je to vse prej kot recept.
mamamia
25. jan 2016 17:57
Hja, a so vsi recepti taki? Ta je res, da ti sapo vzame - ampak saj sama praviš, da si se za nakup knjige odločila po premisleku. Kaj naj torej rečemo? Kako že gre tisti recept za osla z ledom?
Sonja
25. jan 2016 20:34
Nisem imela toliko časa, da bi vse prelistala. Mislim pa da je nekdo tule gor jo tudi pohvalil.
"Po premisleku" pomeni, da sem par dni prej pregledala ponudbo po računalniku-po založbah, jih je toliko, da si čist zmeden na koncu.
Že dolgo sem si želela kupit eno slovensko knjigo o zelenjavnih jedeh, da dobiš navdih za vsakdanjo kuharijo.
Proti koncu knjige je zgleda zmanjkalo idej, najdeš celo recept: Nedeljska kava ali Popoldanski čaj.
Saj ne rečem, je tudi veliko res zelenjavnih receptov ( je pa tudi veliko receptov za sladice, za katere imam pa že preveč knjig).
Enkrat ko se mi bo dalo, bom prav preštela ali so omenjeni trije recepti všteti v število iz naslovnice knjige.
Kaj čem, jamram, sem slovenka.
ann
13. feb 2016 17:30
Iščem knjigo
Lep pozdrav!
Katarinči
13. feb 2016 18:26
Tukaj jo prodajajo:
http://www.bolha.com/knjige-revije-stripi/strokovn
Lep pozdrav:)
atosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Tortelini z bučkami in slanino