23. nov 2006 5:56
Domači so me tako klicali, ko sem bila majhna. Drejki izhaja iz imena Andreja. drejki Sporočilo je spremenil(a) drejki dne 23. nov 2006 05:57:40
23. nov 2006 5:56
Domači so me tako klicali, ko sem bila majhna. Drejki izhaja iz imena Andreja. drejki Sporočilo je spremenil(a) drejki dne 23. nov 2006 05:57:40
23. nov 2006 10:18
Čarli je ime mojemu psičku. Ko pa sem se prijavila nisem preverila ali so lahko šumniki ali ne ampak sem avtomatsko napisala s "c" carli
23. nov 2006 22:10
js se vidim v svojem niku,ker moj nos povsod vtikam-firbčna šnofla.hehe. ena mš
24. nov 2006 16:42
Jaz pa sem podpisana kar s pravim imenom - na hitro sem se prijavljala pa seveda nisem izbrala vzdevka. To moje ime mi je predvsem v mladih letih šlo zelo na živce, takrat še ni bilo v modi, da bi si ga spremenila. Sedaj pa - se mi ne zdi več tako grdo oz. marsikdo pravi, da je lepo, pa še veliko izpeljank je - Rezika, Rezi, Zinka, Tereza itd. Terezija Erjavec
24. nov 2006 17:46
Tudi moje želje glede nick imena so bile zasedene, zato sem dala pač kar ime in priimek, a to uporabljam le na tem forumu. Sem pa skor dol padla, ko sem šele tu videla, da je mamamia - mamamia in ne mamaia - jaz sem namreč skoz tako brala. Ha, ha ,ha lp. vanjatajnsek
24. nov 2006 18:35
Moje nick ime pa izhaja iz mojega priimka Jordan. zato večkrat uporabljam vdevek Jordi ali Jordanka. Drugače sem pa Darja JORDI
24. nov 2006 19:48
meno pa ljudje kdaj kličejo pikica ker sem po njihovem mnenju zelo prijazna nevem nevem
24. nov 2006 20:52
Hm? A morem sploh kej komentirat? Tak vzdevek imam že dolga leta na vseh forumih... manevem Sporočilo je spremenil(a) manevem dne 24. nov 2006 20:53:12
25. nov 2006 10:27
Ja no, saj sem zdaj res ze nekaj casa tukaj gor (na Kulinariki in forumih) in kar nekaj jih tudi (ze) ve od kod se oglasam... ...kit. = Kitajska in tako je ratal moj nick ki je sevda "prijel od prve" haha Bo pa treba se razmislit kaj bom potem ko "uidem" od tukaj... No, pa saj imam do takrat se nekaj casa pozdravcek, Teja teja-kit.
25. nov 2006 11:24
Jaz sem pa včasih rada Smrkce gledala ... ko so taki posrečeni pa simpatični! Zdaj pa - kaj čem Zmrda bit ali pa Brihtni? Seveda ne! In sem pač Smrketa. smrketaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Hummus namaz