9. avg 2006 8:47
Jaz pa sem selo majhna po rasti in zato sem kar tamalaursa, čeprav še rastem mislim da bo to za vedno moj vzdevek. No ja mogoče v prihodnosti pridem na Kulinarični piknik in se vidimo. tamalaursa
9. avg 2006 8:47
Jaz pa sem selo majhna po rasti in zato sem kar tamalaursa, čeprav še rastem mislim da bo to za vedno moj vzdevek. No ja mogoče v prihodnosti pridem na Kulinarični piknik in se vidimo. tamalaursa
9. avg 2006 14:13
Meni pa je ime Mija Marija -nisem debela ne živim v Italiji in ne strašim po hiši s kuhovnico. Unukinja Lucija pa me kliče MAMA MIJA-RADA TE IMAM DO NEBES.Malo šale; čaoooo. mijamarija
9. avg 2006 16:34
Tudi jaz sem ob prijavi poskušala in poskušala in poskušala ... razne variacije na svoje ime, na jagode, čokoladice, tortice, sadje in druge dobrote, pa mi nikakor ni hotelo ničesar sprejeti Ko sem že čisto obupana in brez idej pogledala okrog sebe, sem skozi okno zagledala drevo, polno rdečih češenj. Pa sem poskusila še cherry, čisto prepričana, da bo tudi to zasedeno, ampak je končno uspelo. Čudno se mi zdi le, da v vsem svojem brskanju po Kulinariki še nisem naletela na niti eno osebo, ki bi imela katerega izmed nickov, ki jih je meni zavrnilo No, pa saj je v redu, tako kot je Lep dan, Mateja
9. avg 2006 18:30
Tudi jaz sem poskušala vse možno, a je bilo vse zaman. Probala sem še Blondy, če sem blond pa naj bo Blondy. In je uspelo. LP, Blondy blondy
9. avg 2006 20:11
Jaz sem pa vpisala svoje ime in je takoj ratalo. Se vidi da je Metoda redko ime. LP metoda
22. sep 2006 3:09
Kaj pa naši novi člani, ki še ne vedo za tole temo? Dajte, razpišite se Lep dan in veliko se smejte
22. sep 2006 6:07
ime mi je nika, ker je bilo nika že zasedeno, sem poizkusila nikky (ta nick sem vsepovsod uporabljala, ko sem bila še najstnica). tudi to je bilo zasedeno, pa sem poizkusila nike - boginja zmage. kot vidite, je ratal :) nike
22. sep 2006 9:54
To kar sem si želela je bilo že zasedeno (Kika-tako me kličejo od malega), pa sem si izmislila Zvočico, ker me je spomnila na hrvaško različico (sama sem Hrvatica) risanke Peter Pan, tam je pa ena mala Zvončica, a sama rada berem pravljice, hvala bogu dvema radovednežema. In to je to. LP. Zvončica
22. sep 2006 9:59
Jaz pa sem Jasmina in že v osnovni šoli, ko smo v petem razredu dobili angleščino in smo imeli pri urah angleška imena sem bila Jessica. Zdaj pa mi tudi kolega v pisarni vedno reče Jass in evo nick. jass
22. sep 2006 10:12
Jaz pa s svojim imenom sploh nisem zadovoljna,sploh ne vem zakaj,takrat pri vpisu se mi je vmešala moja hči in vse sem delala zelo hitro in zgodilo se je kar je.Lp, bambiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike
Goveji golaž iz pečice