24. jan 2007 8:22
Simona84, meni je pa "rozanec" tako simpatičen nick! jankica
24. jan 2007 8:22
Simona84, meni je pa "rozanec" tako simpatičen nick! jankica
24. jan 2007 12:59
Jankica, meni tudi, a se bomo že navadili na Simono. LP! fakin712
24. jan 2007 13:31
No toliko časa sem že na kulinariki, pa sem šele zdajle vse te strani o izvirnih imenih in izvorih imen prebrala...sem se malo nasmejala in pozabavala in premišljevala...no ta moj nick je v bistvu moje ime prebrano nazaj...m pa je prva črka priimka! Imam oa ta nick še na enem forumu...drugače pa si nadanem nick za kak forum po trenutnem duhovnem stanju. jasna
24. jan 2007 13:46
Naj še jaz pristavim svoj piškrček: Pred časom smo se v družbi pogovarjali o tem, katerim živalim smo podobni in prijatelj me je označil kot veverico. Prispodoba je bila všeč... Pozdrav, Ana Češnovar
24. jan 2007 14:16
Zanimivo... no še moja zgodbica.... ko smo čakali našega tretjega potomca, smo bili prepričani, da bo punčka.... (imeli smo že dve....) in pripravljeno smo imeli ime Maša.... no rodil se je Sergej.... pa je Maša meni ostala .
24. jan 2007 19:39
Pa naj še svoj nick dodam - tasau. Ponavadi uporabljam nick tasa - okrajšava za ime Nataša (Taša), ker pa je bil seveda že zaseden, pa sem dodala še prvo črko priimka... tasau
25. jan 2007 1:19
Človek se kar ne more načuditi, koliko idej. Jaz sem bila kot mnogi v krizi z nickom. Pa sem ostala kar pri svojem imenu - Maša, in ker sem bila v času ob vpisu na kul-slo na porodniški sem dodala še sinovo ime - Jan. .... toliko o izvirnosti Maša
8. feb 2007 14:53
Jaz sem pa Buča. No saj vsi poznate buče tiste okrasne in jedilne. Bilo je poletje in na vrtu buče in tako sem postala buča. buča
8. feb 2007 15:36
Sem sedela jeseni en dan pred računalnikom in razmišljala, s katerim imenom se naj prijavim, saj je An tu gor že ničkoliko in to seveda nikakor ni šlo, potem se pa spomnim, da pravzaprav čakam, da se mi ohladita dva kuhana lonca rdeče pese za vložit. Evo, ta nick je pa takoj prijel in tako sem postala Rdecapesa. rdecapesa
8. feb 2007 15:57
A ni bila Rdeča pesa v enem stripu? V Pionirskem listu, se mi zdi, poleg kavboja. AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zvezdice alla Alfredo
Hot dog v listnatem testu