18. maj 2006 12:15
Matjaž, a tvoja taboljša polovica nima smisla za humor?? Res pa je v kakšnem tonu in v kakšni zvezi si ji rekel. Mamamia, tudi zame je ime stara bolj kot ne ljubkovalno. Sicer ga pa tudi jaz kar velikokrat pokličem stari. stara
18. maj 2006 12:15
Matjaž, a tvoja taboljša polovica nima smisla za humor?? Res pa je v kakšnem tonu in v kakšni zvezi si ji rekel. Mamamia, tudi zame je ime stara bolj kot ne ljubkovalno. Sicer ga pa tudi jaz kar velikokrat pokličem stari. stara
1. jun 2006 21:02
Jaz sem pa to ime slišala pri prijateljih, ko so imeli obisk in se mi je vtisnilo v spomin. Ko računalnik ni hotel mojega nicka sprejeti, pa sem se spomnila in to je to. Kyara
1. jun 2006 22:27
Hmmm, jst pa sploh ne vem, kako sem pristala jessy...tale nick imam prav povsod, kjer se je potrebno registrirat in to že kar nekaj let...včasih dodam še mojo srečno številko 6 zraven...ampak bistvo ostaja...jessy je jessy...to je to... jessy6
2. jun 2006 13:06
Al1a = Alenka (moje pravo ime) Al1a
2. jun 2006 15:36
Jaz sem pa svojemu imenu pozabila napisat eno črko tako je ratalo sivestra drugače sem SILVESTRA LP sivestra
2. jun 2006 21:21
Moj nick bi naj bil po pravem Čarna, ampak, ker me je fant prijavil na KulSlo je nekako mislil, da se s Č sploh ne bo dalo in ko sem bila prijavljena je že bilo prepozno, tako da sem zdaj Carna. Se mi zdi, da ima VLado Kreslin hčerko , ki ji je ime Črna, izgovarjajo pa tako kot je moj nick. Nekako tako toplo in ljubko mi deluje. No hotela sem biti tudi Kremenko, pa je bilo zasedeno. Lp CARNA
11. jul 2006 20:50
Jaz imam pa svoj priimek in potem je mož dopisal še številke poleg. Pa še to, da oba uporabljava isto ime. So me že spraševali, ali sem moški ali ženska, pa sem povedala, da sem "punčka". Mož itak ne klepeta na kulinariki. Lep pozdrav. fakin712
11. jul 2006 21:56
Fakin...zakaj imaš pa znakec za fantka zraven imena? Malo nas zmede, pa mislimo, da si fantek stana
11. jul 2006 21:56
V križanki: Drugo ime za kobro : naja-naja. Jaz sem tista prva polovica in ker je bilo ime zasedeno sem napisala nick v obratni smeri. Naja(-naja) - kobra Lp, kobra 1
11. jul 2006 22:13
ribaracarak - tiste čudne besede, ki jih morajo trenirati otroci, ki jim nagaja črka r - in ker meni nagaja še danes - pri enainpetdesetih - se mi je zdelo kar ta pravo - sicer pa je skrajšano rrr rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Palačinkina torta z malinami