Obrazložitev imen

Tamči  

član od: 10.4.2006

sporočila: 203

12. apr 2006 11:19

Moje pravo ime je logično že iz nika. Ker me marsikdo tako kliče, sem se odločila za to ime. Sicer sem pa želela biti kokos (ker ga res NORO obožujem), oliva (brez njih mi živeti ni :)), debeluška (takšna pač sem, takšno se vidim),Rahela (usodna ženska v istoimenskem zame nepozabnim romanu J. Virka), a je bilo že vse zasedeno. No, pa sem ostala pri sebi... Ni ravno izvirno... Tamči

surfinija  

član od: 9.6.2005

sporočila: 16

12. apr 2006 12:38

Tudi jaz sem bila brez ideje, zunaj pa tako lepe surfinije na mojihem balkonu. In ideja je padla. surfinija

stara  

član od: 12.10.2005

sporočila: 380

12. apr 2006 12:42

Meni pa moj stari večkrat reče stara, čeprav sva oba šele na pragu srednjih let. Večinoma tako uporabljam na forumih nadimek stara. stara

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

12. apr 2006 13:41

Ko sem prvič reku moji dragi STARA sem se moral vpisati na kulinariko, da sem se naučil kuhat, ker je bila samo slika brez tona in prazni lonci. LP Matjaž

Tamči  

12. apr 2006 14:02

Matjaž, ti si prava faca!!!! Sem se morala prav nasmejat. Sem sicer študentka, a me tudi fant kdaj tako pokliče, a PREVEČ rada kuham, da bi mu prepustila vse lonce. Ja, slika brez tona pa se je že kdaj zgodila, ja. ))))))) Tamči

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

12. apr 2006 14:18

Pri nas ni nikdar slike brez tona, saj veste, da sem klepetava sto na uro... bečjemu so toni malo močnejši. Na stara jaz odvrnem stari, meni je to ljubkovalno...Mamamia mamamia

Tamči  

12. apr 2006 14:21

Tudi zame je to prej ljubkovalno kot karkoli druga. Niti smatram se ne za staro-halo! Stara sem toliko kot se počutim. In mislim, da se bom vedno trudila za pomladni veter v sebi. Tako kot pri tebi, mamamia, mu tudi jaz odvrnem nazaj ja stari, plešika se že vidi... :) Hec mora bit! Tamči

terezija  

član od: 26.5.2003

sporočila: 935

14. apr 2006 10:38

Matjaž še dobro da nisi klical RTV serviserja. Je že leta nazaj, ko sta se prijatelj in njegova žena sprla in je bil thi teden. Prijatelj je serviserja, ki je bival v vasi prosil naj pride popravit televizor, ker slika je glasu pa ni. Ko se je serviser oglasil, da popravi televizor je bila doma sano žena, ki je čudno gledala, ker televizor normalno dela s sliko in tonom; v tem času pride domov tudi mož in serviserju pravi, hvala ker si popravil televizor. Po vsem tem so se nasmejali, ker je bil pokvarjen televizor v resnici žena, ki ni govorila. LP in vesele praznike zinka

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

16. maj 2006 18:19

No, ta novi (aprilski in majski), kdaj mislite pa vi obrazložit vaša kulslo imena? Bi bil že čas, ne? Pozdravček! Vrana

Scorpy  

član od: 3.2.2006

sporočila: 335

16. maj 2006 20:56

Jst sem Scorpy, ker sem škorpijonka po horoskopu (ponosna ) Zdi se mi tak luškan nick, sem bla pa začudena, da še ni uporabljen. Drugač mi je pa najbl "v oči padu" takoj od mamemie, katere nasvete tudi ponavadi upoštevam Scorpy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti